Nieuwe reeks Eus' Boekenclub gaat maandag van start op NPO 2

Nieuwe reeks Eus' Boekenclub gaat maandag van start op NPO 2
Özcan Akyol viert de Boekenweek

Kijktip :

Ter gelegenheid van de Boekenweek is presentator Özcan Akyol vanaf vanavond terug met zijn programma Eus' Boekenclub. Deze week is hij elke werkdag te zien op NPO 2 met een programma waarin het boek én de lezer centraal staan.

Eus' Boekenclub aflevering 1 gemist? Kijk de hele uitzending terug via Gids.tv.

Schrijvers
Deze week ontvangt Eus achtereenvolgens de schrijvers David Van Reybrouck, Griet Op de Beeck, Herman Koch, Esther Gerritsen en Arthur Japin. Zij gaan met de leesclub in gesprek over hun werk. Wat vinden de lezers van hun boek? Zijn ze omvergeblazen, of valt er ook wat op aan te merken? De leesclub bestaat uit onder anderen Dieuwertje Blok en Matthijs van Nieuwkerk.

Huisband
Verder aanwezig zijn huisband Lakshmi en terugkerend eenmanspubliek Stefano Keizers. Deze editie kent een nieuw element: een ontmoeting met een burgemeester, die de kijker vertelt welke tekst grote indruk op diens leven heeft gemaakt. Welk boek of gedicht ontroert, inspireert, geeft rust of zet aan tot actie?

De nieuwe reeks van Eus' Boekenclub is vanaf maandag 11 april elke werkdag rond 19.50 uur te zien op NPO 2. Je kunt elke aflevering van Eus' Boekenclub terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV