Vanavond op tv: Caroline en Joep worstelen in Married at First Sight, Real Madrid - Chelsea

Vanavond op tv: Caroline en Joep worstelen in Married at First Sight, Real Madrid - Chelsea
De tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 12 april

Kijktip :

Vanavond is in Married at First Sight te zien hoe de worsteling van Caroline en Joep voortduurt. Verder onder meer de Champions League-wedstrijd Real Madrid - Chelsea. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 12 april.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Dwars door de Lage Landen: Belgisch Limburg

NPO 2
20:25 uur

Het programma Dwars door de Lage Landen heeft zich de afgelopen weken bewezen als en onverwacht kijkcijferkanon op NPO 2. De heren begonnen hun wandeltocht in Vlaanderen en zijn inmiddels aanbeland in Belgisch Limburg, de groene long van de streek. In Bolderberg logeren Arnout, Philippe en Ruben in het hotel dat in de jaren zeventig het decor vormde van de grootste kunstroof uit de geschiedenis van de Lage Landen.

Married at First Sight: Caroline en Joep worstelen

RTL 4
20:30 uur

Ook dit seizoen van Married at First Sight gaat niet over rozen. Diverse deelnemers hebben het experiment al opgegeven en anderen bevinden zich in een moeilijke fase - zoals Caroline en Joep. In deze aflevering is te zien hoe het experiment voor Maurice verdergaat, hoe Caroline en Joep worstelen met het samenwonen, dat Kim in Slovenië niet meer kan lachen om de grapjes van Antoine en dat Astrid en Sonny zich juist uitstekend vermaken.

Slot: Familie Gillis - massa is kassa

SBS 6
20:30 uur

Vanavond komt het zesde seizoen van Familie Gillis: massa is kassa ten einde. In deze laatste aflevering gaat Peter Gillis weer eens op inspectie op één van zijn parken. Samen met zoonlief Mark bekijkt de grote baas de resultaten van het werk van Rob Geus op Park Prinsenmeer. Nicol heeft een verrassing voor haar vriendin Mieke. Er staat ook een bijzondere mijlpaal op het programma: Peter viert zijn zestigste verjaardag.

Filmdrama: A Beautiful Mind

Spike
20:30 uur

Op Spike is vanavond de Oscarwinnende dramafilm A Beautiful Mind te zien. Wiskundig wonderkind en supergenie John Forbes Nash jr. ontwikkelt in de jaren vijftig een revolutionaire economische theorie. Nash wordt opgemerkt door een geheime overheidsdienst, die zijn wiskundige talent inschakt om geheime codes van communisten te ontcijferen. De toch al wat wereldvreemde Nash gaat langzaam kapot aan de druk en stress van het spionagewerk en de dreiging van de communisten.

Live: Real Madrid - Chelsea (Champions League)

RTL 7
20:55 uur

Vanaf 19.55 uur voorbeschouwing en om 21.00 uur live verslag van de return tussen Real Madrid en Chelsea in Estadio Santiago Bernabéu, de thuishaven van de Madrilenen. Het heenduel in de kwartfinales van de Champions League, afgelopen woensdag in Londen, werd overtuigend gewonnen door Real Madrid. Karim Benzema was de grote man aan Spaanse kant; de Franse aanvaller nam alle drie de treffers van Real Madrid voor zijn rekening. Names Chelsea kon alleen Kai Havertz wat terugdoen: 1-3.

Docu: Wij praten niet

NPO 2
22:30 uur

In de indrukwekkende documentaire Wij praten niet is te zien hoe minderjarige slachtoffers van georganiseerde seksuele uitbuiting in therapie leren hun grenzen aan te geven, de zeggenschap over hun lichaam terug te krijgen en weer een beetje van zichzelf te houden. Tijdens de therapiesessies halen de jongeren pijnlijke herinneringen op uit hun verleden en worden ze geconfronteerd met hun verstoorde zelfbeeld vol schaamte en schuld.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV