Deze vijf Paasdagen-familiefilms liggen verborgen tussen de eieren op Netflix

Deze vijf Paasdagen-familiefilms liggen verborgen tussen de eieren op Netflix
Met onder meer Peter Rabbit 2: The Runaway

Kijktip :

Aankomend weekend is het Pasen en dat moet natuurlijk gevierd worden met de leukste familiefilms op Netflix. Gids.tv heeft een kleine selectie gemaakt waarin dieren en - natuurlijk - de Paashaas een hoofdrol spelen.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

5. Babe (1995)

IMDb ★ 6,9

Bron: Universal Studios

Ja, je hart wordt snel gestolen met dit biggetje in de hoofdrol. Babe is origineel en oprecht, met veel humor en een moraal (zonder volwassen kijkers te betuttelen). De film heeft vele lagen en mooie muziek, maar boven alles is het gewoon een prachtig verhaal over doorzettingsvermogen, moed en het vinden van je plekje in de wereld. Zeer geschikt voor deze Paasdagen. Lees hier waar je de film Babe kunt streamen.

4. Peter Rabbit 2: The Runaway (2021)

IMDb ★ 6,2

Bron: Sony Pictures Releasing

Het verhaal van Bea, Thomas en de andere konijnen gaat verder. Ze zijn samen uitgegroeid tot één grote familie. Pieter doet erg zijn best, maar toch kan hij zijn ondeugende reputatie maar niet van zich afschudden. Een gezellige familiefilm met bizarre en grappige avonturen. Lees hier waar je de film Peter Rabbit 2 kunt streamen.

3. The Secret Life of Pets (2016)

IMDb ★ 6,5

Bron: Universal Pictures

Wat spoken huisdieren uit wanneer de baasjes van huis zijn? In The Secret Life of Pets volgen we de wilde avonturen van de trouwe terriër Max, de slome kat Chloë, het snoezige dwergkeeshondje Gidget, mopshond en lady-killer Mel, de knorrige bastaard Duke, de onnozele cavia Norman en het schattige maar geschifte konijntje Snowball. Lees hier waar je de film The Secret Life of Pets kunt streamen.

2. Peter Rabbit (2018)

IMDb ★ 6,6

Bron: Sony Pictures Releasing

Verfilming van het tijdloze verhaal van Beatrix Potter over een ondeugend en brutaal konijn dat probeert de moestuin van een boer binnen te dringen. De grote strijd tussen Pieter en meneer Verhoef om de moestuin loopt ontzettend uit de hand. Lees hier waar je de film Peter Rabbit kunt streamen.

1. Rise of the Guardians (2012)

IMDb ★ 7,3

Bron: Paramount Pictures

Wanneer de duistere geest Pitch de aarde bedreigt moeten de onsterfelijke Guardians voor het eerst hun bijzondere krachten bundelen om deze schurk te verslaan. Om de slechterik het hoofd te bieden, zullen bekende figuren als North (Kerstman), Bunnymund (Paashaas), Tooth (Tanden Fee), Sandy en Jack Frost moeten gaan samenwerken. Samen moeten ze de hoop, het geloof en de verbeelding van kinderen over de hele wereld beschermen. Lees hier waar je de Rise of the Guardians kunt streamen.

Bekijk alle overzichten, kijktips, recensies en trailers van de films en series op alle streamingdiensten op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV