A Quiet Place is een nieuwe horrorsensatie

A Quiet Place is een nieuwe horrorsensatie
'Mensen zaten letterlijk te schreeuwen'

Nieuws :

De aankomende horrofilm A Quiet Place is vertoond op het Amerikaanse SXSW-festival. De reacties op de film van acteur en regisseur John Krasinski (The Office) en zijn vrouw Emily Blunt (Edge of Tomorrow) zijn lovend. 'Heerlijk eng. Ik voel me misselijk en mijn maag doet pijn.'

Krasinski en Blunt spelen de vader en moeder van een gezin dat moet overleven zonder ook maar één piepklein geluidje te maken. Doen ze dat wel, komt er een mysterieus kwaad op ze af. Zo te zien heeft het acteurskoppel goud in handen. Mensen die de film zagen op SXSW, moesten even bijkomen - op een positieve manier.

A Quiet Place speelt zich af in een Amerika dat is overgenomen door mysterieuze wezens die gedijen op geluid. Zelfs het leger is overrompeld en kan het kwaad niet meer stoppen. Het gezin, zoon en dochter worden gespeeld door Noah Jupe (Wonder) en Millicent Simmonds (Wonderstruck), bedacht een ingenieus plan om met lichtjes te communiceren: rood betekent gevaar.

:article:img

De reacties prijzen ook de manier waarop de film met - het gebrek aan - geluid speelt. Eng, huiveringwekkend, beangstigend; het lijkt er allemaal in te zitten. Benieuwd naar meer reacties? Kijk dan op Collider.

A Quiet Place draait vanaf 12 april in de bioscopen.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV