Krijgt ook Luke Skywalker een jonge versie?

Krijgt ook Luke Skywalker een jonge versie?
Mark Hamill tipt Jacob Tremblay

Nieuws :

Het Star Wars-universum zit vol met verhalen die soms, met boeken, films of series, ook jonge versies van belangrijke karakters laten zien. Luke Skywalker-acteur Mark Hamill (Star Wars: The Last Jedi) heeft al wel een idee wie de jonge Skywalker kan spelen: Jacob Tremblay, hoofdrolspeler van Room en Wonder.

De jonge Tremblay is volgens Hamill de perfecte kandidaat om een versie van Skywalker als kind te spelen, zo vertelt hij in een interview met Variety. "Ik houd van Jacob Tremblay!"

:[article:img](src:"1280-mark-hamill-jacob-tremblay-rexfeatures-8867610av-jpg-itok-djfgt6z.jpg" title:"Jacob Tremblay is een groot Star Wars-fan en heeft Mark Hamill zelfs al een keer ontmoet.")

Mogelijkheden genoeg met het personage, weet elke Star Wars-fan. Het universum is inmiddels zo groot - met boeken, comics, games en films - dat een zogenoemde Luke Skywalker-prequel er nog wel bij kan. Dit doet Lucasfilm, de Star Wars-productiemaatschappij, nu ook met het karakter Han Solo.

Die verschijnt, ook in zijn jonge jaren, in Solo: A Star Wars Story, gespeeld door acteur Alden Ehrenreich. Harrison Ford vertolkte de oude versie in de eerste drie Star Wars-films en keurde zijn opvolger goed.

:[article:img](src:"tremblay-split.jpg" title:"Tremblay onderging een flinke transformatie, rechts, voor zijn rol in Wonder. ")

Of en wanneer er een Luke Skywalker-film komt, is nog niet bekend. Houd Gids.tv in de gaten voor meer info hierover. In de tussentijd kunnen fans uitkijken naar Solo: A Star Wars Story, die vanaf 23 mei in de bioscopen draait.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV