Recensie: The Bad Guys is coole animatie met dunne lijn tussen goed en kwaad

Recensie: The Bad Guys is coole animatie met dunne lijn tussen goed en kwaad
Met stemmen van Sam Rockwell, Awkwafina en Marc Maron

Film :

Sinds 22 april is de animatiefilm The Bad Guys te zien in de Nederlandse bioscopen. Vooral op actiegebied excelleert deze DreamWorks-animatiefilm, die gewaardeerd gaat worden door jong en oud. Lees hier de filmrecensie van The Bad Guys.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Good is no fun at all
Een topteam van criminele dieren staat voor hun grootste uitdaging ooit: brave burgers worden. Het bonte gezelschap, met onder meer een wolf, een haai, een slang, een piranha en een spin, stuit onderweg echter op enkele rampzalige resultaten. Zullen ze slagen in hun voornemens?

Met de stemmen van Sam Rockwell en Marc Maron in de animatiefilm 'The Bad Guys'

Beoordeling van Gids.tv: ★★★

Entertainment-score: 70% | IMDb ★ 7,0

Met buckle up, it's the law - of in het Nederlands: riemen vast, het is de wet - gaat deze actievolle animatiefilm van start. We krijgen meteen een wilde achtervolging voorgeschoteld, waarbij vooral politieauto's rollend en botsend door de straten vliegen. Het is een fijn en flitsend begin van The Bad Guys, een leuke productie waarin een bonte groep criminele dieren de hoofdrol speelt. Het verhaal heeft wat dubbele bodems, waarbij soms niets is wat het lijkt en misdadige comedy de hoofdrol speelt. Als de animatie je aanspreekt zit je goed, maar erg memorabel wordt het allemaal niet. Drie sterren.

Cast
In de Nederlandse versie zijn de stemmen van onder anderen Gijs Naber en Frank Lammers te horen. In de Engelse versie zijn dat Sam Rockwell, Awkwafina en Marc Maron. Deze productie is geregisseerd door Pierre Perifel (Bilby).

Vanaf 22 april 2022 is de film The Bad Guys te zien in de bioscopen. Genre: animatie, comedy, misdaad. Tijdsduur: 100 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV