Vrijdag in Jinek: Samantha Steenwijk over zaak tegen Yvonne Coldeweijer

Vrijdag in Jinek: Samantha Steenwijk over zaak tegen Yvonne Coldeweijer
De gasten van Jinek van vrijdag 29 april

Kijktip :

Eva Jinek is dagelijks te zien met haar talkshow Jinek. Bekijk hieronder wie de gasten zijn van Jinek van vrijdag 29 april.

Lees verder onder de video's.

De gasten van Jinek op vrijdag 29 april

  • Samantha Steenwijk wint vandaag haar rechtszaak tegen roddelvlogster Yvonne Coldewijer, die beweerde dat de zangeres afgevallen zou zijn dankzij het gebruik van verboden afslankpillen. Wat de overwinning in de rechtszaal voor Samantha betekent, vertelt ze vanavond aan tafel bij Jinek.
  • Estavana Polman is weer even in het land voor het Nederlands Dames Handbalteam. Het waren roerige weken voor de handbalster. Vanavond is ze te gast.
  • 'TAFKAL', the artists formerly known as 'De Lama's', bestaande uit Patrick Lodiers, Tijl Beckand, Ruben van der Meer, Ruben Nicolai en Jeroen van Koningsbrugge zijn vanavond te gast bij de laatste Jinek van dit seizoen. En ze hebben dubbelgroot nieuws.
  • Vandaag Inside stopt ermee. Johan Derksen vertrekt definitief bij het programma en ook zijn collega's René van der Gijp en Wilfred Genee willen niet verder. Te gast zijn schrijver Saskia Noort en interim hoofdredacteur van RTV Rijnmond, Ruud van Os.

Jinek is elke werkdag om 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's