Vrijdag in BEAU: Robèrt van Beckhoven over finale Heel Holland Bakt

Vrijdag in BEAU: Robèrt van Beckhoven over finale Heel Holland Bakt
Dit zijn de gasten van vrijdag 6 mei

Kijktip :

We kunnen elke werkdag genieten van gesprekken aan tafel bij Beau van Erven Dorens. Bekijk hieronder welke gasten er bij Beau aan tafel zitten op vrijdag 6 mei.

De gasten bij Beau van vrijdag 6 mei

  • Nederland is voor het eerst in 4 jaar een Meesterbakker rijker, want deze week slaagde Reindert Hameeteman als enige van zijn lichting voor het loodzware bakkersexamen. Vanavond schuift hij bij BEAU aan, samen met de bekendste Meesterbakker van ons land: Robèrt van Beckhoven.

  • Feyenoord staat in de finale van de Conference League en de stad staat op z'n kop! Rijnmond verslaggevers Sinclair Bischop en Frank Stout én ESPN presentator Aletha Leidelmeijer waren erbij in Marseille. En we vieren het met Feyenoorder Diederik Gommers.

  • Volgende week zijn Niels van der Laan en Jeroen Woe terug met hun succesvolle programma 'Even tot hier'. Vanavond zijn ze te gast in BEAU en bespreken ze hun bijzondere werkwijze én passeren er een aantal hoogtepunten!

Beau is elke werkdag rond 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en alle fragmenten van Beau terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's