Recensie: Last Seen Alive is een verdwijningsmysterie met held Gerard Butler

Recensie: Last Seen Alive is een verdwijningsmysterie met held Gerard Butler
Tanken wordt een nachtmerrie

Film :

Vanaf 12 mei is de film Last Seen Alive te zien in de Nederlandse bioscopen. Altijd leuk: De sympatieke Schotse acteur Gerard Butler (300 en Olympus Has Fallen) in een nieuwe actiethriller, maar de meeste kijkers gaan van een koude kermis thuiskomen. Lees hier de filmrecensie van Last Seen Alive.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

"He'll stop at nothing to get her back"
Wanneer Will Spann zijn aanstaande ex-vrouw Lisa naar het huis van zijn schoonouders rijdt, verdwijnt ze op mysterieuze wijze tijdens een stop bij een benzinestation. In een wanhopige poging om haar te vinden, schakelt Will zowel de lokale politie als Lisa’s ouders in. Wanneer Will opeens zelf de hoofdverdachte wordt, neemt hij het heft in eigen handen.

Acteur Gerard Butler is Will Spann in de film 'Last Seen Alive'

Beoordeling van Gids.tv: ★½

Entertainment-score: 50% | IMDb ★ 6,3

Meerdere malen heb je het gevoel dat deze productie tijdens de coronacrisis gedraait is: het is namelijk een weinig levende film. Met het label actiethriller en Gerard Butler op de poster verwacht je veel, en hoop je dat er op zijn minst een dikke en wilde achtervolging in gaat zitten. Helaas: Last Seen Alive heeft niets van dat alles. Het verhaal - de eerste drie kwartier - speelt zich af op een benzinestation, waarbij het programma Spoorloos nog spannender is dan dat wat er in dat station gebeurd. Slechte dialogen, ongelukkige keuzes, en weinig actie. Langzaam en traag gaat de film voorbij met een weinig verrassende finale die héél even de spierballen van Butler laat zien. Jammer, we hadden véél meer verwacht. Anderhalve ster.

Cast
Naast Gerard Butler (300) en Jaimie Alexander (Thor: The Dark World) zijn ook Russell Hornsby (The Hate U Give) en Aleks Alifirenko Jr. (Jurassic World Dominion) te zien in deze film. Deze productie is geregisseerd door Brian Goodman (What Doesn't Kill You).

Vanaf 12 mei 2022 is de film Last Seen Alive te zien in de bioscoop. Genre: Actie, Thriller, Mystery. Tijdsduur: 95 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's