Woensdag in Beau: o.a. Derk Sauer & Mark Harbers

Woensdag in Beau: o.a. Derk Sauer & Mark Harbers
Dit zijn de gasten van woensdag 11 mei

Kijktip :

Elke werkdag kunnen we op de late avond bij RTL4 genieten van Beau van Erven Dorens, die aan zijn talkshowtafel gesprekken voert met mensen uit de actualiteit. Bekijk hieronder welke gasten er bij Beau aan tafel zitten op woensdag 11 mei.

De gasten en onderwerpen bij Beau op woensdag 11 mei

  • Twee maanden geleden vertrok Derk Sauer uit Moskou. Hoe is het nu met hem en hoe voorziet The Moscow Times de Russen van onafhankelijke berichtgeving?

  • Mark Harbers, minister van Infrasctructuur en Milieu, over de extreme droogte in ons land en hoe we ervoor kunnen zorgen dat de oogsten van boeren niet mislukken

  • Vanavond komt er een eind aan het 7e seizoen van 'Married at First Sight' en ook dit seizoen bloeide de liefde weer op! Seksuoloog Eveline Stallaart schuift aan met twee succeskoppels.

  • Steeds grotere zorgen over de extreme droogte in ons land. Hoe gaan we ervoor zorgen dat de oogsten van boeren niet gaan mislukken? En mogen we nog wel sproeien in de zomer? Aan tafel minister van Infrastructuur en Waterstaat Mark Harbers.


Beau is elke werkdag rond 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en alle fragmenten van Beau terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's