Tovenaarsoorlog in eerste trailer Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald

Tovenaarsoorlog in eerste trailer Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald
Jude Law speelt Albus Dumbledore

Nieuws :

Jude Laws Albus Dumbledore neemt het op tegen Johnny Depps duistere Gellert Grindelwald in de eerste trailer voor Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald, een verhaal in het Harry Potter-universum en deel twee in de Fantastic Beasts-serie.

Tovenaar en verzamelaar Newt Scamander (Eddie Redmayne) keert na zijn avonturen in het eerste deel terug voor het vervolg waarin een tovenaarsoorlog uitbarst tussen Grindelwald en Dumbledore. Grindelwald wil heersen over alle niet-magiërs en Dumbledore en Newt, zijn oud student van Hogwarts, moeten vol in de aanval om het tij te keren.

Johnny Depp was ook al even te zien in Fantastic Beasts and Where to Find Them, het eerste deel uit de nieuwe Harry Potter-reeks. J.K. Rowling, schrijfster van alle boeken, schreef ook weer het script van The Crimes of Grindelwald. Deze verhalen spelen zich af vóór Harry Potter geboren werd: Jude Law speelt dan ook een jonge versie van de oude tovenaar Dumbledore ('Perkamentus').

:[article:img](src:"landscape-1520957304-screen-shot-2018-03-13-at-160750.jpg" title:"Johnny Depp als slechterik Gellert Grindelwald. ")

Naast Eddie Redmayne, spelen ook Ezra Miller (Credence Barebone), Katherine Waterston (Tina Goldstein), Dan Fogler (Jacob Kowalski) én Alison Sudol (Queenie Goldstein) weer mee.

Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald draait vanaf 15 november in de bioscopen.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV