Onthullende documentaire Spreek! Nu! over Sedar Soares zondag te zien op NPO 1

Onthullende documentaire Spreek! Nu! over Sedar Soares zondag te zien op NPO 1
Politie vraagt hulp van kijkers

Kijktip :

Zondag (22 mei) is op NPO 1 de speciale uitzending Spreek! Nu! van omroep WNL te zien. Met deze uitzending vragen politie en justitie aandacht voor een oude moordzaak, die ze alsnog willen oplossen. Zij hopen dat de kijker hen daarbij kan helpen.

Spreek! Nu! gemist? Kijk de hele uitzending terug via Gids.tv.

Cold case
In Spreek! Nu! vertellen politie en justitie ons over een oude, onopgeloste moordzaak - een cold case - waar ze de hulp van de kijker bij kunnen gebruiken. Het betreft de moord op de op dat moment 13-jarige Sedar Soares in 2003. Met deze documentaire wordt een unieke, spraakmakende opsporingsactie gelanceerd om de zaak alsnog op te lossen.

Primeur
Het betekent een wereldprimeur en de special is onthullend en ontroerend. Er is medewerking verleend door het rechercheteam, de familie en vrienden van het slachtoffer en er is nooit eerder vertoond beeldmateriaal. Uit de documentaire blijkt dat er een totaal ander verhaal achter deze moordzaak zit, dan altijd is gedacht.

De special Spreek! Nu! is zondag 22 mei om 21.55 uur te zien op NPO 1. Na afloop kun je de special Spreek! Nu! terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV