Prachtig romantisch drama The Age of Adaline dinsdag te zien op RTL 8

Prachtig romantisch drama The Age of Adaline dinsdag te zien op RTL 8
Ook te streamen via Pathé Thuis en iTunes

Kijktip :

Een romantisch drama met een fantasy-twist? Dat klinkt interessant, en dat is The Age of Adaline ook. Deze fraaie film is misschien geen hoogstaande moderne klassieker, maar wel een prachtige film voor een lekker filmavondje. Je ziet 'm dinsdag op RTL 8 en je kunt The Age of Adaline streamen via Pathé Thuis en iTunes.

Het verhaal
De 29-jarige Adaline Bowman wordt door een wonderlijke speling der natuur niet meer ouder. Dit gaat natuurlijk opvallen, en nadat de FBI bijna Adaline’s grote geheim ontdekt, besluit ze onder te duiken. Door telkens van gedaante te wisselen kan ze zo’n tachtig jaar doorleven - ondanks de aanhoudende sensatiezucht van journalisten en de achterdocht van de machtige FBI. Pas als Adaline de charmante filantroop Ellis Jones tegen het lijf loopt, kan ze niet langer weglopen.

Beoordeling Gids.tv: ★★★½
The Age of Adaline is een heerlijke film met een bijzonder uitgangspunt, overgoten met hartverscheurende romantiek. Je moet de wetten der logica wel even overboord gooien, maar als je daarin slaagt betaalt dat zich dubbel en dwars uit. Bovendien kunnen we in The Age of Adaline genieten van een buitengewoon charmante cast. Naast jong talent zien we namelijk ook enkele legendarische Hollywoodsterren in bijrolletjes opduiken.

Cast
Naast Blake Lively (A Simple Favor) en Michiel Huisman (A Boy Called Christmas) zijn ook Harrison Ford (Blade Runner 2049) en Ellen Burstyn (Pieces of a Woman) te zien in The Age of Adaline. Deze film is geregisseerd door Lee Toland Krieger.

The Age of Adaline (2015) wordt beoordeeld met een 7,2 op IMDb en is dinsdag 24 mei om 20.25 uur te zien op RTL 8. Genre: drama, fantasy, romantiek. Speelduur: 112 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's