Vrijdag in BEAU: Thijs Zonneveld en Marijn de Vries over stoppen Tom Dumoulin

Vrijdag in BEAU: Thijs Zonneveld en Marijn de Vries over stoppen Tom Dumoulin
Dit zijn de gasten van vrijdag 3 juni

Kijktip :

We kunnen elke werkdag weer opnieuw genieten van de gesprekken aan tafel bij Beau van Erven Dorens. Bekijk hieronder welke gasten er vanavond bij Beau aan tafel zitten.

Tekst gaat verder onder de video.

De gasten bij Beau van vrijdag 3 juni

  • Douwe Bob is voor de derde keer vader geworden. Hij schreef speciaal voor zijn pasgeboren zoontje Elias Lieven het nummer 'Someone You Love' vanavond schuift hij aan bij Beau en speelt het nummer voor het eerst live.

  • De concertzomer van 2022 is drukker dan ooit. Met grote namen als The Rolling Stones, Elton John en Billie Eilish die afreizen naar ons land, worden we muzikaal flink verwend. We praten erover met William Rutten, Lakshmi en Rob Dekay.

  • Emmy & Rutger vielen op in een iconische aflevering van Ik Vertrek. En nu hebben ze, net als Martien Meiland, hun eigen succcesvolle realityserie: Kasteelvrouwe Emmy. Vanavond vertellen ze hoe hun kasteelavontuur in Frankrijk verder ging.

  • Hij is pas 31 jaar, maar Tom Dumoulin stopt aan het einde van dit seizoen met koersen. Bij BEAU bespreken we met journalisten Thijs Zonneveld en Marijn de Vries de succesvolste Nederlandse wielrenner van deze eeuw.

Beau is elke werkdag rond 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en alle fragmenten van Beau terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's