Woensdag in BEAU: Comedians Dave Chappelle en Chris Rock in de Ziggo Dome

Woensdag in BEAU: Comedians Dave Chappelle en Chris Rock in de Ziggo Dome
Dit zijn de gasten van woensdag 8 juni

Kijktip :

We kunnen elke werkdag genieten van gesprekken aan tafel bij Beau van Erven Dorens. Bekijk hieronder welke gasten er bij Beau aan tafel zitten op woensdag 8 juni.

De gasten bij Beau van woensdag 8 juni

  • Dave Chappelle en Chris Rock, misschien wel de twee allergrootste comedians aller tijden komen samen naar de Ziggo Dome en de kaartverkoop van deze show der shows start deze week.Alex Ploeg en Rayen Panday zijn mega fan en schuiven aan.

  • Het is een van de zwaarste fietswedstrijden ter wereld: Unbound. Maar liefst 320 km ploeteren over onverharde wegen. Voor het eerst won afgelopen weekend een Nederlander: Ivar Slik. En ook Laurens ten Dam presteerde goed, hij werd vierde. Vanavond schuiven ze samen aan.

  • Zanger Typhoon schreef een lied om een stem te geven aan jongeren die chronisch eenzaam zijn. Hij schuift aan met Max en Roos die weten hoe het is om jong en eenzaam te zijn.

  • In Kerkrade vind vanavond een stille tocht plaats voor de 9-jarige Gino. L1-misdaadverslaggever Bas Dingemanse was er bij en praat ons bij samen met advocaat Clarice Stenger.

Beau is elke werkdag rond 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en alle fragmenten van Beau terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's