Nieuw seizoen Klassiekers met Kleinsma gaat zondag van start op NPO 1

Nieuw seizoen Klassiekers met Kleinsma gaat zondag van start op NPO 1
Praten over de mooiste Nederlandse liedjes

Kijktip :

Simone Kleinsma is vanaf zondag 19 juni terug met een nieuw seizoen van Klassiekers met Kleinsma. Elke week ontvangt ze een collega uit haar vakgebied en samen bespreken ze de mooiste nummers uit de grote liedjesschatkist die Nederland rijk is.

Klassiekers met Kleinsma gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Magie
In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Klassiekers met Kleinsma laten cabaretiers Niels van der Laan en Jeroen Woe hun keuzes horen uit het rijke archief van de Nederlandse muziek. Vanaf het moment dat hun muzikale wegen kruisten, spatte de magie ervan af. Door wie zijn ze geïnspireerd, door welke liedjes worden ze geraakt en wat maakt een lied zo goed?

Gordon
De aflevering wordt afgetrapt met één van de grootste hits van Gordon: samen met Simone brengen de heren 'Never nooit meer' ten gehore. Grote voorbeelden van Niels en Jeroen, ook op jonge leeftijd, zijn onder anderen Harrie Jekkers en Jacques Brel. Wat maakt ze zo bijzonder? Ook namen als Maarten van Roozendaal, Acda en De Munnik, De Jeugd van Tegenwoordig en Froukje passeren de revue.

Het nieuwe seizoen van Klassiekers met Kleinsma is vanaf zondag 19 juni wekelijks rond 21.55 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Klassiekers met Kleinsma terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's