Achmed Akkabi maakt dramaserie Sihame voor NPO over exposing en shaming

Achmed Akkabi maakt dramaserie Sihame voor NPO over exposing en shaming
Jonge vrouw op zoek naar wraak

Nieuws :

Achmed Akkabi is een druk man: naast een gigantische deal met Amazon Prime Video bedenkt hij ook nog steeds series voor de NPO. De nieuwe dramaserie Sihame is vanaf 28 augustus te zien op NPO 3.

Seksvideo
De 18-jarige Sihame is slachtoffer van exposing. Er is een seksvideo van haar en haar ex-vriend online geplaatst. De video verspreidt zich razendsnel op haar school, in de buurt en binnen haar familie. Zowel on- als offline wordt ze aan de schandpaal genageld.

De tekst gaat verder onder deze video's

Akkabi
Akkabi werd natuurlijk bekend van zijn werk aan Mocro Maffia. Hij werd de eerste Nederlandse producent en acteur die exclusief voor Amazon Prime Video aan de slag gaat. Over Sihame zei hij: "Sihame is een female-driven project, waarmee we een bijdrage leveren aan een gelijkwaardiger filmlandschap. Ik ben trots dat met deze serie twee regisseurs hun dramadebuut maken."

De nieuwe dramaserie Sihame is vanaf zondag 28 augustus wekelijks om 20.15 uur te zien op NPO 3. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van Sihame terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV