Recensie: The Princess met Joey King als moordmachine en een koninkrijk in gevaar

Recensie: The Princess met Joey King als moordmachine en een koninkrijk in gevaar
Bloederige slachtpartijen missen goed scenario

Film :

Vanaf 1 juli is de film The Princess te zien op Disney+. Wie klaar is voor een potje hakken en zagen met The Kissing Booth-ster Joey King in de hoofdrol zit goed, want de tegenstanders worden elke tien minuten sterker en groter. Lees hier de filmrecensie van The Princess.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

The Princess zonder naam...
Wanneer een stoere prinses weigert te trouwen met een wrede sociopaat, wordt ze ontvoerd en opgesloten in een afgelegen toren van haar vaders kasteel. Terwijl haar wraakzuchtige minnaar de troon van haar vader wil bestijgen, moet de prinses het grote koninkrijk zien te redden.

Actrice Joey King en Veronica Ngo in de film 'The Princess'

Beoordeling van Gids.tv: ★½

Entertainment-score: 55% | IMDb ★ 5,2

Een splinternieuwe R-rated actie- en fantasiefilm met niemand minder dan tieneridool Joey King in de hoofdrol hebben we niet zien aankomen, maar zie hier: The Princess is geland. Maar is het ook de moeite waard? Geen kwaad woord over de vechtende King, want zij trekt er nog alles uit wat er in zit - en dat is bijzonder weinig. De Vietnamese actieregisseur Le-Van Kiet doet erg weinig moeite om zijn personages uit te diepen en brengt alles zó inspiratieloos dat het je geen moer kan schelen of de prinses wel of niet uit de toren zal ontsnappen. Het magere scenario en de zeer slechte CGI-beelden zijn een doorn in het oog, en wat overblijft is een film die we snel zijn vergeten. Anderhalve ster.

Cast
Naast Joey King (Bullet Train) en Veronica Ngo (The Old Guard) zijn ook Dominic Cooper (Mamma Mia! Here We Go Again), Olga Kurylenko (The Courier) en Ed Stoppard (Youth) te zien in deze film. Deze productie is geregisseerd door Le-Van Kiet (The Requin).

Vanaf 1 juli 2022 is de film The Princess te zien op Disney+. Genre: actie, drama, fantasy. Tijdsduur: 94 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV