Donderdag in RENZE: o.a. Michiel Vos en Mark Baanders over nieuw seizoen De Slimste Mens

Donderdag in RENZE: o.a. Michiel Vos en Mark Baanders over nieuw seizoen De Slimste Mens
De gasten van donderdag 7 juli

Kijktip :

Na Jinek, BEAU en Humberto is het de beurt aan Renze Klamer met zijn talkshow RENZE. Dit zijn de gasten van donderdag 7 juli.

De tekst gaat verder onder deze video's

Gasten in RENZE - donderdag 7 juli

  • De zomer staat voor de deur en dat betekent dat ook de televisieprogrammering weer een zonnig tintje krijgt.Angela de Jong schreef vandaag haar laatste column van dit TV-seizoen en blikt vanavond vooruit op wat er de komenden maanden op TV te zien is.

  • De kogel is door de kerk: Boris Johnson kondigde vandaag zijn aftreden aan als Brits premier.Tim de Wit praat ons in RENZE bij.

  • Ze begon op 15-jarige leeftijd als crewlid in de lokale McDonalds in Deventer en inmiddels is ze managing director. Vanavond vertelt Annemarie Swijtink hoe ze op dit moment leiding geeft aan meer dan 250 restaurants door het hele land.

  • Feitjesfetisjisten en nieuwsjunkies opgelet: maandag start het 20e seizoen van De Slimste Mens! Onder anderen Michiel Vos, Roos Abelman en Mark Baanders doen een gooi naar deze felbegeerde eretitel. Vanavond schuiven ze aan bij RENZE.

  • De boeren willen niet aan tafel met Johan Remkes, maar hoe komt er dan wél een oplossing? LTO-voorman Sjaak van der Tak reageert vanavond.

RENZE is voorlopig iedere werkdag rond 21.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en fragmenten van RENZE terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's