Dinsdag in Op1: Raymond Mens over nieuwe hoorzitting in onderzoek Capitoolbestorming

Dinsdag in Op1: Raymond Mens over nieuwe hoorzitting in onderzoek Capitoolbestorming
Dit zijn de gasten van dinsdag 12 juli

Kijktip :

Maandagavond presenteren Hugo Logtenberg en Amber Kortzorg de talkshow Op1. Bekijk hieronder welke gasten vanavond aanschuiven bij de uitzending van Op1 op dinsdag 12 juli.

Lees verder onder de video's.

Onderwerpen Op1 van dinsdag 12 juli

  • Huizen werden verwoest, burgers geëvacueerd en winkels en horeca moesten maanden dicht. Precies een jaar geleden stond een deel van Limburg door noodweer volledig onder water. Hoe staat het een jaar later met de schade van bijna 2 miljard? Burgemeester van Valkenburg Daan Prevoo, dijkgraaf Patrick van der Broeck en slachtoffers Corriene en Paul Reessink schuiven aan.

  • De Amerikaanse president Joe Biden heeft voor het eerst een kleurenfoto die de nieuwe James Webb-telescoop van de ruimte heeft gemaakt naar buiten gebracht. De nieuwe telescoop laat volgens NASA duizenden sterrenstelsels zien waarmee je maar liefst 13 miljard jaar terug in de tijd kunt kijken. Hoe dat mogelijk is, bespreken we vanavond met sterrenkundigen Vincent Icke en Ewine van Dishoeck.

  • Twee weken na de explosieve getuigenis van een voormalig hooggeplaatst medewerker van Donald Trump, staat er weer een hoorzitting in het onderzoek naar de Capitoolbestorming van vorig jaar op het programma. Wat kunnen we vanavond verwachten? Amerikadeskundige Raymond Mens schuift aan met het laatste nieuws.

  • Britse atletieklegende Sir Mo Farah is geen Somalische vluchteling, maar slachtoffer van mensenhandel. In een documentaire die morgen over de viervoudig olympisch kampioen verschijnt, doet hij onthutsende onthullingen over zijn jeugd. Zo is Mo Farah niet zijn echte naam en werd hij gedwongen huishoudelijk werk te verrichten. Hardloper en schrijver Abdelkader Benali vertelt waarom hij het verhaal van Mo Farah zo inspirerend vindt.

De latenighttalkshow Op1 is elke werkdag rond 22.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering en de beste fragmenten van Op1 terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV