Dinsdag in RENZE: Britt Dekker over internationaal succes Silverstar

Dinsdag in RENZE: Britt Dekker over internationaal succes Silverstar
De gasten van dinsdag 12 juli

Kijktip :

Na Jinek, BEAU en Humberto is het de beurt aan Renze Klamer met zijn talkshow RENZE. Dit zijn de gasten van dinsdag 12 juli .

De tekst gaat verder onder deze video's

Gasten in RENZE - dinsdag 12 juli

  • De film Silverstar van Britt Dekker draait morgen in de bioscoop maar is nu al verkocht aan landen als Amerika en Duitsland! Vanavond vertelt Britt Dekker alles over dit succes.

  • Groot nieuws vanuit de ruimte! Voor het eerst hebben we dankzij de James Webb Space Telescope ongekend scherp beeld van het heelal. Sterrenkundige Milo Grootjen neemt ons vanuit het Planetarium in ARTIS mee de ruimte in.

  • In haar studentenkamertje in Amsterdam schrijft ze haar muziek en covert ze grote hits met een vleugje soul. Maar vanavond verruilt ze haar kamer voor onze studio; het nieuwe muzikale talent Jules!

  • De belangrijkste gaspijpleiding om Russisch gas naar Europa te verslepen is voor onderhoud dichtgedraaid. Maar de kans dat Poetin de kraan dichthoudt lijkt reëel. Moet de gaskraan in Groningen tóch weer open? We bespreken het met Wybren van Haga en David Smeulders.

RENZE is voorlopig iedere werkdag rond 21.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en fragmenten van RENZE terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's