Woensdag in RENZE: Nederlandse hockeydames aan tafel over wereldkampioenschap

Woensdag in RENZE: Nederlandse hockeydames aan tafel over wereldkampioenschap
De gasten van woensdag 20 juli

Kijktip :

Na Jinek, BEAU en Humberto is het de beurt aan Renze Klamer met zijn talkshow RENZE. Dit zijn de gasten van woensdag 20 juli .

De tekst gaat verder onder deze video's

Gasten in RENZE - woensdag 20 juli

  • Afgelopen weekend wonnen de Nederlandse hockeydames voor de negende keer de wereldtitel. Aan tafel de wereldkampioenen: Maria Verschoor, Frédérique Matla, Lidewij Welten, Sabine Plönissen en Josine Koning!

  • Deze zomer bestaat datingplatform Tinder tien jaar. Wat de impact is op onze samenleving bespreken we met seksuoloog Eveline Stallaart en trouwambtenaar Mildred Nijhove. Ook schuiven twee tinder-stellen aan tafel: Mariska en Johan & Bibi en Martijn.

  • Vannacht was het dan eindelijk zo ver: om vier uur vanochtend mochten de wandelaars van de Nijmeegse Vierdaagse van start! Inspanningsfysioloog Maria Hopman en Rode Kruis vrijwilliger Jeannette Heerschop vertellen over hun eerste dag.

  • Grote verontwaardiging vandaag over de gratie voor oud-presentator Frank Masmeijer, die in 2019 in België tot 9 jaar cel werd veroordeeld wegens cocaïnehandel. Bij Renze praten we over de zaak met Jan Struijs, VVD-Kamerlid Ulysse Ellian en journalist Thijs Zeeman.

RENZE is voorlopig iedere werkdag rond 21.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en fragmenten van RENZE terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's