Donderdag in RENZE: Matt Simons met nieuwe hit, Maarten Remmers over Bezorgd

Donderdag in RENZE: Matt Simons met nieuwe hit, Maarten Remmers over Bezorgd
Bekijk de gasten van donderdag 21 juli

Kijktip :

Renze is er vanavond weer, alhoewel het wat regenachtiger zal zijn. Matt Simons is te gast om zijn nieuwe hit te zingen, Maarten Remmers praat over zijn nieuwe tv-serie Bezorgd. Dit zijn de gasten van donderdag 21 juli.

De gasten volgen onder deze video's

Gasten van RENZE - donderdag 21 juli

  • Dagenlang zaten we in onzekerheid, maar Rusland heeft de gasleveringen via de pijpleiding Nord Stream 1 vanochtend tóch weer hervat. Wat betekent dit voor ons? Is de toevoer van Russisch gas hiermee veilig gesteld? Geert Jan Hahn en Ben Woldring zijn daarover te gast.
  • De Amerikaanse sing-songwriter Matt Simons werd in Nederland bekend doordat zijn muziek werd gebruikt in Goede Tijden Slechte Tijden. Hij heeft diverse hits op zijn naam: van ‘We Can Do Better’ tot ‘Catch & Release’. Vanavond treedt hij live op.
  • Met een druk op de knop kunnen we tegenwoordig alles bestellen en thuis laten bezorgen. Hoe is dit voor de mensen die als bezorger werken? Daarover gaat de tv-serie Bezorgd. Vanavond schuiven aan programmamaker Maarten Remmers, bezorger Guillermo en oud-bezorger Joy.
  • Voor welke blockbusters kunnen wij op bloedhete of regenachtige zomerdagen de bioscoop invluchten? Acteur André Dongelmans vertelt het ons in onze eigen openluchtbioscoop.
  • Een video van een vrouw die op een dolfijn klom tijdens een reddingsactie op het strand van Zandvoort zorgt voor woedende reacties.Dani Jacobs stond er met zijn neus bovenop en filmde haar actie.Annemarie van den Berg van SOS dolfijn zegt dat het dier zelfs had kunnen sterven.

RENZE is voorlopig iedere werkdag rond 21.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en fragmenten van RENZE terugkijken op Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV