Nieuw op HBO Max: Deze films en series zijn nieuw in augustus 2022

Nieuw op HBO Max: Deze films en series zijn nieuw in augustus 2022
Met onder meer House of the Dragon

Kijktip :

Het is weer de heetste maand van het jaar, dus zetten de streamingdiensten hun allerheetste content voor jou klaar! Om je te helpen bij de keuzes, zet Gids.tv de belangrijkste releases op een rij.

Bekijk hier het complete overzicht van films en series die je kunt streamen en kijken in augustus 2022.

Kijktips van Gids.tv

Pennyworth, S1-2 (1 augustus)

HBO Max

Een DC-serie over het verleden van de legendarische butler Alfred Pennyworth, voordat hij de persoonlijk assistent van de familie Wayne en later Batman werd. Lees hier waar je Pennyworth kunt kijken.

Sherlock, S1-3 (3 augustus)

Sherlock Holmes is altijd al zijn tijd vooruit. In deze serie is hij terug zoals we hem graag zien: scherp, eigentijds, lastig en gevaarlijk. Lees hier waar je Sherlock kunt kijken.

Elvis (8 augustus)

HBO Max

Bron: HBO Max
Het verhaal over de wereldberoemde zanger Elvis Presley. Hij is musicus die niet alleen omringd wordt door zijn vele fans, maar ook door zijn eigen manager. Deze Tom Parker (Tom Hanks) is een raadselachtige aanwezigheid die veel alledaagse zaken uit het leven van Elvis beheert. Lees hier waar je Elvis kunt kijken.

The Anarchists, S1 (14 augustus)

Finale op HBO Max

Een groep anarchisten emigreert naar Acapulco in Mexico om te ontsnappen aan de macht van naties en banken. Terwijl de beweging groeit, wordt het streven naar een leven zonder staat gesaboteerd door geld, conflicten, drugs en moord. Bekijk hier waar je The Anarchists kunt streamen.

Westworld, S4 (15 augustus)

Finale op HBO Max

Bron: HBO Max
Westworld is een ambitieuze en zeer fantasierijke dramareeks die het concept van avontuur en sensatiezucht naar nieuwe, aartsgevaarlijke hoogten tilt. In het futuristische fantasypark "Westworld" begint een groepje kunstmatige "gastheren" - androïden - plots af te wijken van hun zorgvuldig gecodeerde programmatuur en afwijkend gedrag te vertonen dat zeer verontrustend is. Bekijk hier waar je Westworld kunt streamen.

Pretty Little Liars: Original Sin (18 augustus)

Finale op HBO Max

Bron: HBO Max
Twintig jaar geleden werd Millwood bijna verscheurd door een reeks tragische gebeurtenissen. Nu, in het heden, wordt een gloednieuwe groep Little Liars gekweld door een onbekende aanvaller. Bekijk hier waar je Pretty Little Liars: Original Sin kunt streamen.

Rap Sh!t, S1 (18 augustus)

Finale op HBO Max

Twee van elkaar vervreemde middelbare schoolvrienden uit Miami die herenigd worden om een rapgroep te vormen en het te maken in de rijke geschiedenis van de muziekindustrie. Bekijk hier waar je Rap Sh!t kunt streamen.

House of Dragon, S1 (22 augustus)

HBO Max

Bron: HBO Max
De Targaryen-dynastie is op het absolute toppunt van zijn macht, met meer dan 15 draken onder hun juk. De meeste rijken - echt en ingebeeld - brokkelen af van zulke hoogten. In het geval van de Targaryens begint hun langzame val bijna 193 jaar vóór de gebeurtenissen van Game of Thrones, wanneer koning Viserys Targaryen breekt met een eeuw traditie door zijn dochter Rhaenyra tot erfgenaam van de IJzeren Troon te benoemen. Bekijk hier waar je vanaf 22 augustus House of Dragon kunt streamen.

Verder op HBO Max

  • Industry, S2 (2 augustus)
  • Misfits, S1-5 (13 augustus)
  • The Office US, S1-9 (15 augustus)
  • The Big C, S1-4 (15 augustus)
  • Katrina Babies (25 augustus)


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV