Vanavond op tv: Duitsland - Frankrijk EK vrouwenvoetbal en documentaire TINA

Vanavond op tv: Duitsland - Frankrijk EK vrouwenvoetbal en documentaire TINA
De tv-tips van Gids.tv voor woensdag 27 juli

Kijktip :

Vanavond is op SBS6 weer een herhaling te zien van Steenrijk, straatarm. Deze keer een aflevering uit het vierde seizoen, dat in het voorjaar van 2020 te zien was op televisie. We zien het rijkere gezin dat bestaat uit Bianca van Meel en haar zoon Storm en de familie van der Wielen die het minder breed heeft. Ook kunnen we kijken naar de documentaire TINA, die een onthullende inkijk geeft in het leven van Tina Turner. Bekijk hieronder alle tv-tips van Gids.tv voor woensdag 27 juli.

Avondje lachen
Daarnaast mogen we weer genieten van het vrouwenvoetbal. De tweede halve finale van het Europees kampioenschap vrouwenvoetbal staat voor de deur en die zal gaan tussen Duitsland en Frankrijk, de ploeg die Nederland in de kwartfinale versloeg. De wedstrijd is om 21.00 uur live te zien op NPO 1 en de livestream via Gids.tv. Lachen doen we door te kijken naar de comedy Ferris Bueller's Day Off. Zie hieronder alle tv-tips van Gids.tv voor woensdag 27 juli.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Docu: TINA

NPO 3
20:22 uur

De docu TINA geeft een intieme en onthullende inkijk in het leven van muzikaal icoon Tina Turner. Samen met een schat aan nooit eerder vertoonde beelden, foto's en audiotapes vertelt ze in deze documentaire vooral zelf. Een inspirerend en onwaarschijnlijk verhaal van een overlever, dat je dacht al te kennen.

Comedy: Ferris Bueller's Day Off

Paramount Network
20:29 uur

Er komt een moment in het leven van iedere jongvolwassene waarop hij zijn ouders moet misleiden om een dag te spijbelen. Die dag is nu aangebroken in de comedy Ferris Bueller's Day Off. Ferris Bueller is een grootmeester in het manipuleren van volwassenen.

Steenrijk, straatarm: alleenstaande moeder in miljoenenvilla

SBS 6
20:30 uur

Vanavond is er weer een herhaling te zien van Steenrijk, straatarm. Een rijk en arm gezin ruilen een week van leven om te ervaren hoe dat is. In Capelle aan den IJssel wonen moeder Bianca van Meel en haar zoon Storm. Ze wonen in een vrijstaande miljoenenvilla die van alle luxe is voorzien. Familie van der Wielen mag een week ruilen van leven en geniet volop van de luxe.

Live: Duitsland - Frankrijk (halve finale EK voetbal voor vrouwen)

NPO 1
20:52 uur

De tweede halve finale van het Europees kampioenschap vrouwenvoetbal die zal gaan tussen Duitsland en Frankrijk, is vanavond te zien op NPO 1. Tot nu toe verloren de Duitse dames nog geen wedstrijd in dit toernooi, in de kwartfinale werd met 2-0 gewonnen van Oostenrijk door goals van Magull en Popp, mede door de geweldige wedstrijd van middenvelder Lena Oberdorf. De Franse dames zijn ook niet per se aan een slecht toernooi bezig, alhoewel ze hun favorietenrol ook niet per se kunnen waarmaken.

Docu: Mae West - Dirty Blonde

NPO 2
23:11 uur

De filmkijker van nu zal Mae West wellicht niet meer kennen, maar deze blonde 'bombshell' was in de jaren twintig en dertig van de vorige eeuw een icoon in Hollywood. De documentaire Mae West - Dirty Blonde vertelt het verhaal van haar leven en carrière.

Actuele video's

Meer actuele video's