Slotaflevering Boven water zie je maandag (1 augustus) op NPO 2

Slotaflevering Boven water zie je maandag (1 augustus) op NPO 2
Genadeklap voor het bedrijf?

Kijktip :

In de slotaflevering van Boven Water zien we dat bij de familiebedrijven het woord "opgeven" niet in het woordenboek staat. Ze zullen doorgaan tot het bittere einde, soms tegen beter weten in.

Boven water gemist? Kijk alle afleveringen terug via Gids.tv.

Energierekening
In Boven water worden vijf families een jaar lang gevolgd. In de laatste aflevering rolt bij zuurinlegger Kesbeke de oogst binnen, maar beginnen de onderhandelingen met de supermarkten weer van voor af aan, omdat de kosten zijn gestegen. De stomerij van familie Zeyrek krijgt een energierekening van 92.000 euro, wat de genadeklap kan zijn voor het bedrijf.

Familiebedrijven
Familiebedrijven zijn de onmisbare ruggengraat van onze economie. Gerund door hardwerkende families - vaak al generaties lang – weegt voor hen de toekomst voor hun bedrijf en personeel zwaarder dan het maken van snelle winst. Maar de toenemende macht van grote partijen brengt hun voortbestaan in gevaar.

De laatste aflevering van de documentaireserie Boven water is maandag 1 augustus om 22.20 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Boven water terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV