Vrijdag in RENZE: Hans Kraay jr. en Leonne Stentler over druk voetbalweekend

Vrijdag in RENZE: Hans Kraay jr. en Leonne Stentler over druk voetbalweekend
Dit zijn de gasten van vrijdag 29 juli

Kijktip :

Renze Klamer is dagelijks te zien met zijn talkshow RENZE. Bekijk hieronder wie de gasten zijn van RENZE van vrijdag 29 juli.

Gasten van RENZE - vrijdag 29 juli

  • Het belooft een druk voetbalweekend te worden met zaterdag de strijd om de Johan Cruijff Schaal en zondag de finale van het EK vrouwenvoetbal. Wordt het Ajax of PSV? En wat is het geheim van Sarina Wiegman? We bespreken het met Leonne Stentler en Hans Kraay jr.

  • We zitten midden in de zomervakantie en dat is hét moment om de velen prikkels van de maatschappij los te laten. Ten minste, als we de bestsellerlijst mogen geloven. Daar prijkt Charlotte Labee met haar boek over het overprikkelde brein al weken op nummer 1.

  • Grensoverschrijdende acties van boeren, grensoverschrijdend gedrag van studenten en grensoverschrijdend veel wespen. Het was weer een roerige week. We bespreken het met Elodie Verweij, Raounak Khaddari en Roy Veldhuizen.

  • Na twee jaar lockdown snakken we naar uitgaan en deze zomer kunnen we eindelijk weer los.Dolf Jansen trekt met zijn radioprogramma Jansen Viert Vakantie naar verschillende festivals en Tim den Besten gaat in zijn online serie Knaldrang met een paar nachtvlinders op stap.

  • Deze zomer kunnen we eindelijk weer los op festivals en feestjes.Bart en Robin van TikTok en Youtube-sensatie BENR stonden nog maar een paar weken geleden op hun eerste festival en vanavond treden ze op met hun eigen versie van het nummer Pepas!

RENZE is voorlopig iedere werkdag rond 21.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en fragmenten van RENZE terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's