Canal Pride 2022 live op tv en online: zo doet de publieke omroep verslag

Canal Pride 2022 live op tv en online: zo doet de publieke omroep verslag
Live te zien op NPO 1

Kijktip :

Op zaterdag 6 augustus vind de Canal Parade, het spektakelstuk van de Pride Week in Amsterdam, plaats. AVROTROS doet onder meer vanaf een speciale boot live verslag van de bonte stoet. Je ziet dat vanaf 12.10 uur op NPO 1 en online via een livestream bij Gids.tv.

De hoogtepunten van de Canal Parade zijn om 22.00 uur nogmaals te zien op NPO 3.

Boot
Rik van de Westerlaken en Splinter Chabot doen vanaf de kade verslag van het spektakel. Bij hen schuiven gedurende de middag een aantal speciale gasten aan, waaronder Tim den Besten en Eveline de Bruijn. In de boot zal onder meer Jeangu Macroy meevaren en uit de boot zullen beelden worden gemaakt.

EenVandaag
Het thema van dit jaar is 'My Gender, My Pride'. In de uitzending wordt door EenVandaag-verslaggeefster Eveline Rethmeier verslag gedaan vanaf de kade en deelt Joyce Boverhuis van het opiniepanel van EenVandaag met het presentatieduo de resultaten van het opinie-onderzoek dat gedaan is naar aanleiding van de Prideweek. EenVandaag maakt later op de dag ook een speciale uitzending die Pride als thema heeft.

De Canal Parade 2022 van Pride Amsterdam is op zaterdag 6 augustus vanaf 12.10 uur live te zien bij NPO 1 en via een livestream bij Gids.tv. Gedurende de zaterdag zie je hoogtepunten van de Canal Parade bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV