Vanavond op tv: VTBL, start Dertigers seizoen 3, Hoe gaat dat bij jullie thuis?

Vanavond op tv: VTBL, start Dertigers seizoen 3, Hoe gaat dat bij jullie thuis?
De tv-tips van Gids.tv voor maandag 8 augustus

Kijktip :

Ondanks dat het vakantietijd is, kun je vanavond op tv kijken naar bijvoorbeeld een gloednieuw seizoen van de serie Dertigers. Ook gaat het nieuwe programma Hoe gaat dat bij jullie thuis? van start en kun je kijken naar nieuwe afleveringen van de voetbaltalkshow VTBL. En er is meer… Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor maandag 8 augustus.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Start Hoe gaat dat bij jullie thuis?

NPO 1
19:05 uur

In Hoe gaat dat bij jullie thuis? kijken twee opvoeders met tegenovergestelde opvoedstijlen een dag mee in het reilen en zeilen bij elkaar thuis. Hoe worden dagelijkse uitdagingen vanuit een verschillende opvoedstijl aangepakt en waarom?

Terug: Voetbaltalkshow VTBL

RTL 7
20:29 uur

De voetbaltalkshow VTBL is terug van weggeweest. Na het mislukte avontuur van Humberto Tan met hetzelfde programma is het nu de beurt aan Frank Evenblij en Simon Zijlemans om het te proberen. Frank Evenblij en Simon Zijlemans hebben beide één avond om de talkshow te leiden. In de show zal het natuurlijk over de Eredivisie gaan, maar ook over de Europese competities en het interlandvoetbal. Een heel aantal vaste analisten zullen gedurende het programma aanschuiven. De meest opvallende naam in het rijtje is Jan Boskamp - graag geziende gast bij Veronica Inside en haar voorgangers - die dus nu regelmatig bij RTL aan tafel schuift. Verder zien we onder meer Theo Janssen, Hedwiges Maduro, Anouk Hoogendijk, meestervoorspeller Aad de Mos en Ron Vlaar in het rijtje terug.

Avonturenfilm: Indiana Jones and the Temple of Doom

NET 5
20:30 uur

In Indiana Jones and the Temple of Doom komt Indiana Jones in 1935 aan in India, dat nog steeds deel uitmaakt van het Britse rijk, en wordt gevraagd om een mystieke steen te vinden. Samen met een nachtclubzangeres en een twaalfjarige Chinese jongen, stuit hij op een geheime sekte die slavernij en mensenoffers pleegt in de catacomben van een oud paleis.

Het Familiediner: Tweeling Silvian en Silvain

NPO 1
21:27 uur

Het succesvolle en langslopende EO-programma Het Familiediner is terug met een nieuwe seizoen. In deze aflevering gaat Bert van Leeuwen onder meer op bezoek bij een vader en opa, die al jaren ruzie hebben. In deze aflevering zien we onder meer de 14-jarige tweelingbroers Silvian en Silvain proberen de ruzie tussen hun opa en vader op te lossen. Ze missen hun opa al te lang en hun vader heeft het contact definitief verbroken, ook voor de jongens. Ook Anne heeft de hulp van Bert van Leeuwen ingeroepen. Dit gaat over een ruzie tussen haar moeder Mariël en haar oom Jeroen. De ruzie tussen de twee is uiteindelijk gecompliceerder dan gedacht.

Start: Dertigers seizoen 3

NPO 3
21:48 uur

Het derde seizoen van Dertigers start maandag. Het nieuwe seizoen neemt de kijker nóg verder mee in de levens van een vriendengroep, waarin vele herkenbare dertigersdilemma's de revue zullen passeren. Na de heftige slotaflevering van afgelopen seizoen probeert iedereen de draad weer op te pakken. Pieter woont in een ieniemienie tuinhuis en hij en Luuk moeten even wennen aan deze nieuwe situatie zonder Saar. De vriendengroep begrijpt sowieso niet wat daar gebeurd is. Lot kampt ondertussen met haar zwangerschap en met Bart die van haar wil scheiden. En Alex en Elias zouden misschien best wel zwanger willen worden.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV