Docu Gabby Petito: de moord die de wereld in haar greep hield woensdag te zien op Net5

Docu Gabby Petito: de moord die de wereld in haar greep hield woensdag te zien op Net5
Onthullende documentaire over spraakmakende zaak

Kijktip :

De 22-jarige Gabby Petito trok er in juli 2021 op uit met haar verloofde Brian Laundrie. Met een busje begonnen ze aan een roadtrip door de Verenigde Staten, die op een gruwelijke manier eindigde. De documentaire Gabby Petito: de moord die de wereld in haar greep hield duikt in dit schokkende verhaal.

Gabby Petito: de moord die de wereld in haar greep hield gemist? Kijk de hele documentaire terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Social media
Eind augustus verdween Petito spoorloos, waarna social media al snel op de zaak dook. Het hele drama ontvouwde zich op internet, dat geschokt reageerde toen de stoffelijke resten van Petito op 19 september werden ontdekt. Vervolgens verdween ook Laundrie van de aardbodem; zijn lichaam werd op 20 oktober gevonden, waarna werd vastgesteld dat de man zelfmoord had gepleegd.

Ouders
Deze documentaire werpt nieuw licht op het tragische verhaal van de geliefden, de onbeantwoorde vragen en de schokkende afloop. In hun eerste documentaire-interview sinds de dood van hun dochter reflecteren de ouders van Gabby op het leven van de 22-jarige vrouw en delen ze jeugdherinneringen, waaronder exclusieve foto's en details.

De documentaire Gabby Petito: de moord die de wereld in haar greep hield is woensdag 17 augustus om 20.30 uur te zien op Net5. Na afloop kun je deze docu over Gabby Petito terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV