Woensdag 17 augustus in Summerschool: Marcel Levi over virussen

Woensdag 17 augustus in Summerschool: Marcel Levi over virussen
College van prominente coronakenner

Kijktip :

Prof. dr. Marcel Levi vergaarde gedurende de coronapandemie grote bekendheid. Niet alleen was hij ziekenhuisdirecteur in Londen, ook schoof hij regelmatig aan in talkshows om te praten over het Nederlandse coronabeleid. Woensdag 17 augustus geeft hij in Summerschool college over virussen.

Summerschool met Marcel Levi gemist? Kijk de hele uitzending terug via Gids.tv.

Matthijs van Nieuwkerk
In de speciale Summerschool-studio ontvangt presentator Matthijs van Nieuwkerk professor dokter Marcel Levi voor een college over virussen. Informatie omtrent virussen is nu belangrijker dan ooit, want de wereld lijkt van de ene in de andere epidemie te vallen. Het begon natuurlijk allemaal in het voorjaar van 2020, met de uitbraak van het coronavirus.

Apenpokken
Mers, sars, zika, ebola, Covid-19 en de apenpokken: het lijkt alsof er steeds vaker een virusuitbraak is en dat die uitbraken zich steeds sneller over de wereld verspreiden. Maar is dat ook zo? Wat is een virus eigenlijk, hoe werkt het en wat kunnen we ertegen doen? Professor dokter Marcel Levi geeft ons een spoedcursus over virussen.

Summerschool is elke woensdag rond 21.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Summerschool terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV