Donderdag 18 augustus in Beste Zangers: Blanks (echte naam: Simon de Wit)

Donderdag 18 augustus in Beste Zangers: Blanks (echte naam: Simon de Wit)
Collega's zingen liedjes voor jonge artiest

Kijktip :

In de tweede aflevering van het nieuwe seizoen van Beste Zangers staat zanger Blanks (echte naam: Simon de Wit) centraal. De andere deelnemers zullen speciaal voor hem zijn liedjes of liedjes die voor hem belangrijk zijn ten gehore brengen.

Beste Zangers gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Noorderslag
Banks is muzikant en YouTuber. In januari 2020 wordt Blanks verkozen tot 'Beste Artiest' tijdens het door Eurosonic Noorderslag georganiseerde Popgala Noord. Hij heeft het tot zijn specialiteit gemaakt om nummers van andere artiesten in een compleet nieuw jasje te steken - een talent dat goed van pas komt in Beste Zangers.

Post Malone
In 2016 brengt Simon zijn eerste nummer uit: ‘If You Ever Change Your Mind'. In 2018 steekt Blanks voor het onderdeel 'StyleSwap' een bestaand liedje in een nieuw jasje. Hij brengt ‘Better Now’ van Post Malone in een eighties-stijl uit en dit nummer gaat viral op Instagram en YouTube. Zelfs Post Malone zelf geeft een reactie op zijn versie en het nummer is meer dan twintig miljoen keer gestreamd op Spotify.

Beste Zangers is elke donderdag rond 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV