Vrijdag in laatste aflevering I Want Your Song: Nick & Simon

Vrijdag in laatste aflevering I Want Your Song: Nick & Simon
Volendams duo op zoek naar afscheidshit?

Kijktip :

Vrijdag (19 augustus) is de laatste aflevering van het muzikale programma I Want Your Song te zien op SBS6. Nog één keer ontvangt presentator Snelle een beroemde Nederlandse artiest, op zoek naar zijn, haar of hun volgende grote hit. Dit keer zijn Nick & Simon te gast.

I Want Your Song gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Songwriters
Diverse getalenteerde songwriters presenteren hun zelfgeschreven liedjes voor het Volendamse duo. Met behulp van een professionele band worden de nummers ten gehore gebracht en Nick & Simon krijgen zelf hulp van het publiek bij het kiezen van hun volgende grote hit, die ze zullen opnemen en die meteen na de uitzending op Spotify verschijnt.

Laatste kunstje?
Het zou zomaar het laatste kunstje van Nick Schilder en Simon Keizer als duo kunnen zijn, want er doen geruchten de ronde dat de twee aan solocarrières willen beginnen. De Volendammers scoorden door de jaren heen grote hits met onder meer 'Kijk omhoog', 'Pak maar m'n hand', 'Rosanne', 'Hoe lang?', 'Vrij' en 'Julia'.

De slotaflevering van I Want Your Song is vrijdag 19 augustus om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van I Want Your Song terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV