Vrijdag in Op1: Albert Verlinde kijkt terug op het auto-ongeluk en impact van Lady Di

Vrijdag in Op1: Albert Verlinde kijkt terug op het auto-ongeluk en impact van Lady Di
Dit zijn de gasten van vrijdag 26 augustus

Kijktip :

Elke werkdag kunnen we kijken naar de talkshow Op1. Bekijk hieronder welke gasten vanavond aanschuiven bij Op1.

Onderwerpen van vrijdag 26 augustus

  • Het is volgende week 25 jaar geleden dat prinses Diana om het leven kwam bij een auto-ongeluk in Parijs. De Britten rouwden massaal om de ongekend populaire ex-geliefde van Prins Charles. Met Verenigd Koninkrijk-correspondent Lia van Bekhoven en presentator Albert Verlinde kijken we vanavond bij Op1 terug op het fatale incident en bespreken we welke impact ‘Lady Di’ vandaag de dag nog altijd heeft.

De Net5 docu Prinses Diana: 25 jaar later zie je woensdag 31 augustus om 21:30 uur bij Net5.

  • Wist je dat de helft van Nederland aan de zee grenst? Wie wonen er langs die eeuwige vloedlijn en wat voor rol speelt de zee in hun leven? Dit onderzocht Huub Stapel samen met schrijver Martin Hendriksma voor hun nieuwe serie Langs de Kust. Wat heeft het duo, dat van het Zwin in Zeeland tot aan de Eemsmonding in Groningen reisde, ontdekt? Vanavond schuiven ze aan bij Op1.

  • Achter de schermen wordt koortsachtig overlegd over de vraag hoe het kabinet gezinnen kan compenseren voor het enorme koopkrachtverlies. Hoofdeconoom van de ING Marieke Blom heeft wel een idee aan welke knoppen het kabinet moet draaien. Voorzitter Cora van Nieuwenhuizen van Energie-Nederland doet haar best om in Den Haag een oplossing te forceren.

De latenighttalkshow Op1 is elke dag rond 22:30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's