Vanavond op tv: start NPO-dramaserie Sihame en nieuw programma Ik ga stuk!

Vanavond op tv: start NPO-dramaserie Sihame en nieuw programma Ik ga stuk!
De tv-tips van Gids.tv voor zondag 28 augustus

Kijktip :

Mocro Maffia-fans zullen ongetwijfeld vanavond willen kijken naar de nieuwe dramaserie Sihame. De serie die door Mocro Maffia-ster Achmed Akkabi is bedacht, gaat over de 18-jarige Sihame, die uit is op wraak nadat er een seksvideo van haar online is geplaatst. Bekijk alle tv-tips van Gids.tv voor zondag 28 augustus hieronder.

Komedietalent
Ook start vanavond het nieuwe programma Ik ga stuk!. Hierin krijgen tien aanstormende stand-upcomedytalenten, onder leiding van Stefano Keizers, workshops van de grootste cabaretiers en comedians van ons land om de verschillende disciplines van het vak onder de knie te krijgen. Wie wordt uiteindelijk de winnaar en is hét komedietalent van Nederland? Bekijk alle tv-tips hieronder.

Start: FBI - Most Wanted seizoen 3

Veronica
20:01 uur

Vanaf vanavond is het nieuwste, derde seizoen van de Amerikaanse misdaadserie FBI: Most Wanted te zien op Veronica. Deze serie is een spin-off van het succesvolle FBI, sinds 2018 te zien op de Nederlandse televisie.

Zomergasten: Bessel van der Kolk

NPO 2
20:18 uur

In de laatste aflevering van dit seizoen van Zomergasten is Bessel van der Kolk op bezoek bij Janine Abbring voor een avondvullend gesprek. Van der Kolk is een van de meest vooraanstaande psychiaters ter wereld op het gebied van trauma. Hij is hoogleraar aan de Boston University School of Medicine, President van de Trauma Research Foundation en geeft les over de hele wereld.

Start: Sihame

NPO 3
20:18 uur

Vanavond gaat de gloednieuwe dramaserie Sihame van start op NPO 3.
De 18-jarige Sihame is slachtoffer van exposing; er is een seksvideo van haar en haar ex-vriend online geplaatst. De video verspreidt zich razendsnel op haar school, in de buurt en binnen haar familie. Zowel on- als offline wordt ze aan de schandpaal genageld. Ze kan niet meer over straat zonder geïntimideerd en geterroriseerd te worden. Sihame is bedacht door Mocro Maffia-ster Achmed Akkabi.

Nieuw: Ik ga stuk!

NPO 3
20:55 uur

In het nieuwe programma Ik ga stuk! krijgen tien aanstormende stand-upcomedytalenten workshops van de grootste cabaretiers en comedians van ons land. Na elke workshop volgen bloedstollende optredens en bepaalt de vakjury, bestaande uit Soundos El Ahmadi, Jörgen Tjon a Fong en Thomas van Luyn, wie er doorgaan naar de volgende ronde. De drie beste acts spelen de finale in het DeLaMar Theater in Amsterdam en winnen de hoofdprijs: een eigen tournee door Nederland. De winnaar van de finale krijgt de kans om met een regisseur naar keuze door te werken aan een eigen avondvullende voorstelling.

Uitmarkt 2022: Musical Awards, the Kick-Off

NPO 1
21:24 uur

Wat heeft het komende musicalseizoen te bieden? Live vanaf de Uitmarkt, op een vol Museumplein in Amsterdam, geven grote en kleine musicals een sfeervol voorproefje in de speciale uitzending Musical Awards, the Kick-Off. Het feest wordt gepresenteerd door Frits Sissing en Marlijn Weerdenburg.

Terug: Pak de macht

NPO 3
21:54 uur

Tim Hofman is terug op NPO 3 met een nieuw seizoen van Pak de macht, het programma waarin hij op zoek gaat naar waar de macht in Nederland écht zit. Hofman bijt zich in het tweede seizoen vast in de soms roestige machtssystemen en individuen met macht. Want er zijn nog altijd veel machtige mensen en invloedrijke organisaties.

Zomergastfilm: Fanny and Alexander

NPO 2
23:27 uur

In de film Fanny and Alexander zien we Fanny en Alexander een gelukkig leven leiden in een Zweeds stadje. Samen met hun ouders Oscar en Emilie. Wanneer Oscar plotseling overlijdt en hun moeder hertrouwt met dominee Edvard Vergerus, komt er abrupt een einde aan hun geluk. Edvard blijkt een kille fanaticus voor wie liefde tussen mensen zondig is.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV