Nieuw programma Geluk bij een ongeluk begint woensdag op NPO 3

Nieuw programma Geluk bij een ongeluk begint woensdag op NPO 3
Op pad met bergingsbedrijven

Kijktip :

Op de Nederlandse wegen zijn 54 bergingsbedrijven actief die jaarlijks meer dan 150.000 keer uitrukken. Met een aanrijtijd van enkele minuten staan deze bergers dag en nacht klaar voor ongelukken en pechgevallen, maar ook voor inbeslagnames door deurwaarders. In het nieuwe programma Geluk bij een ongeluk volgen we een aantal van deze mensen.

Geluk bij een ongeluk gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Veilig
Hoe krijgen bergers bestuurders veilig van de weg? Wat moet je als automobilist doen bij pech of botsingen? In de zesdelige serie Geluk bij een ongeluk leren we de leukste autobergers van Nederland kennen en krijgen we een uniek inkijkje in het reilen en zeilen van deze helden van de weg. Zo maken we kennis met Henk (40), die aan het hoofd staat van zijn familiebedrijf in Schiedam.

Eerste aflevering
In de eerste aflevering zien we hoe hij zich ontfermt over een geschrokken gezin op de vluchtstrook nadat hun vouwwagen van de trekhaak is gegleden en tegen de vangrail is geknald. Samen met zijn collega Hilco (32) ligt hij in de clinch met een eigenwijze beheerder van een parkeergarage. Verder zien we onder anderen Remke (32), Ludolph (32) en Peter (47) in Geluk bij een ongeluk.

Het nieuwe programma Geluk bij een ongeluk is vanaf woensdag 31 augustus wekelijks rond 21.20 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Geluk bij een ongeluk terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV