Woensdag in Khalid & Sophie: Stefano Keizers over de talentenjacht Ik Ga Stuk

Woensdag in Khalid & Sophie: Stefano Keizers over de talentenjacht Ik Ga Stuk
Dit zijn de gasten van woensdag 31 augustus

Kijktip :

Khalid Kasem & Sophie Hilbrand zijn elke werkdag te zien met hun talkshow. Hieronder lees je wie de gasten zijn van Khalid & Sophie van woensdag 31 augustus. De show wordt vandaag gepresenteerd door Sophie.

Lees verder onder de video.

De gasten in Khalid & Sophie woensdag 31 augustus

  • Vandaag flitsen we door het nieuws met ons duo van dienst Wouter Bouwman en Wouke van Scherrenburg.

  • De koopkracht van de Nederlanders gaat flink achteruit, o.a. door de hogere energierekeningen. En dat terwijl de winter voor de deur staat. Vanavond schuift Sander Heijne aan om het over deze crisis te hebben.
    Merel van Vroonhoven had 20 jaar lang allerlei bestuursfuncties met topsalaris. 3 jaar terug gooide ze het roer om en werd basisschooljuf. Hier schrijft ze columns over, die inmiddels tot boek zijn gebundeld. Vanavond schuift ze bij Sophie aan.

  • In de nieuwe komische talentenjacht Ik Ga Stuk strijdt nieuw cabarettalent om de eerste plek. De jury Soundos El Ahmadi, Thomas van Luyn, Stefano Keizers en Jörgen Tjon A Fong vertellen over hun eerste ervaringen op het podium.

  • We sluiten de avond af met een muzikaal optreden van de Portugese zanger Salvador Sobral.

De talkshow Khalid & Sophie is elke werkdag om 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV