Zaterdag in Humberto: Danny Ghosen, huisband De Jimmy's en meer

Zaterdag in Humberto: Danny Ghosen, huisband De Jimmy's en meer
Dit zijn de gasten van zaterdag 3 september

Kijktip :

Het gewone leven is weer begonnen en de vier talkshowpresentatoren van RTL moeten toch weer iets doen. Ook Humberto Tan is weer aan de beurt: Humberto is op zaterdag en zondag te zien op RTL 4. Dit zijn de gasten van zaterdag 3 september.

De tekst gaat verder onder deze video's

Gasten in Humberto - zaterdag 3 september

  • Max Verstappen start morgen vanaf polepositie op de GP van Zandvoort. Wat zijn de kansen van de kersverse Officier in de Orde van Oranje-Nassau? We bespreken het met coureur Giedo van der Garde en Verstappen-fan vanaf het eerste uur Frits van Eerd.
  • Kunstenares Rajacenna is een wereldwijd fenomeen op TikTok door haar wel heel bijzondere talent: ze kan met haar handen én voeten 7 tekeningen tegelijk maken. Vanavond laat ze live in de uitzending zien hoe ze te werk gaat.
  • Danny Ghosen kwam zelf 30 jaar geleden als asielzoeker naar Nederland en maakte afgelopen week een indrukwekkende reportage vanuit Ter Apel. Hij sprak asielzoekers die in het AZC verblijven én een aantal omwonenden. Vanavond vertelt hij over zijn ervaringen.
  • Oud-directeur van SBS Tina Nijkamp analyseert via haar Instagram dagelijks de meest spraakmakende televisieprogramma’s. Vanavond bespreken we het nieuwe televisieseizoen met deze kijkcijfer-koningin van de Lage Landen.
  • Nielson stond afgelopen week centraal in de veelbesproken emotionele uitzending van Beste Zangers. Vanavond wijdt hij het grote podium in met een optreden in onze gloednieuwe studio!

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV