Serierecensie: Donde Hubo Fuego (High Heat) is Mexicaanse dramaserie en hit op Netflix

Serierecensie: Donde Hubo Fuego (High Heat) is Mexicaanse dramaserie en hit op Netflix
In de top tien op Netflix

Kijktip :

Sinds 17 augustus 2022 staat de serie Donde Hubo Fuego op Netflix. Het vuurtje gaat snel rond als er een nieuwe dramaserie met gespierde brandweermannen in de hoofdrol verschijnt. Hou je vast, want maar liefst 39 afleveringen vol drama, striptease, seks, liefde, moord, vuur, wraak en groot verlies passeren de revue. Lees hier serierecensie van Donde Hubo Fuego.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Poncho Quiroga
Als belangrijke aanwijzingen voor de moord op zijn broer naar brandweerkazerne Raúl Padilla Arellano leiden, sluit Poncho zich bij deze brandweermannen aan. Hij vindt daar ook romantiek, een familielid en een seriemoordenaar.

Beoordeling van Gids.tv: ★★

Entertainment-score: 58% | IMDb ★ 5,8

Brandweermannen zijn hot op Netflix. Naast de Vlaamse serie Onder Vuur met Louis Talpe in de hoofdrol, zet nu ook Mexico ons in vuur en vlam. De kijker wordt in het begin vooral getrokken door schaarsgeklede mannen die strippen of gewillig op de foto gaan. Maar er is meer, waarbij drama en thriller hand in hand gaan. De moord op de broer van Poncho loopt als een rode draad door de serie heen, met als gevolg veel uitgeperste tranen en verdriet. Het acteerwerk is soms hysterisch en tenenkrommend en de flashbacks zijn niet te tellen in een soapachtig verhaal. Wie net zo lang wil bingen als de brandslang van Poncho (Iván Amozurrutia) kan zeker 39 afleveringen vooruit, maar of de spuitkracht tot de brandende finale ook optimaal blijft is zeer onzeker. Twee sterren.

Cast
Naast Iván Amozurrutia (La Venganza de las Juanas) en Yomary Cruz (The Forever Purge) zijn ook Itatí Cantoral (¿Quién Mató a Sara?), Mauricio Hénao (Panama), Polo Morin (Tenías que ser tú) en David DeSantos (Roswell, New Mexico) te zien in deze serie.

De cast van de Mexicaanse dramaserie 'Donde Hubo Fuego'

Vanaf 17 augustus 2022 is de serie Donde Hubo Fuego (Engelse titel: High Heat) te zien op Netflix. Deze serie bevat 39 afleveringen van ongeveer 45 minuten. Genre: drama.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV