Vanavond op tv: nieuw seizoen Familie Gillis: massa is kassa, wedstrijd Nederland - IJsland

Vanavond op tv: nieuw seizoen Familie Gillis: massa is kassa, wedstrijd Nederland - IJsland
De tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 6 september

Kijktip :

Vanavond gaat - ondanks alle commotie - een nieuw seizoen van Familie Gillis: massa is kassa van start op SBS6. Verder onder meer de WK-kwalificatiewedstrijd Nederland - IJsland. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 6 september.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Live: Nederland - IJsland (WK-kwalificatie)

NPO 3
20:25 uur

Onder leiding van de nieuwe bondscoach Andries Jonker gaan de Oranje Leeuwinnen proberen om het WK voetbal in 2023 te halen. Vanavond wordt gespeeld tegen de dames uit IJsland. De wedstrijd zie je dinsdag om 20.45 uur op NPO 3 en ESPN 2. Online kun je de wedstrijd kijken op een livestream via Gids.tv.

Ewout: moord in een toeristenoord

RTL 5
20:30 uur

Presentator Ewout Genemans is terug met een nieuw seizoen van Ewout. In de tweede aflevering bezoekt Genemans Mexico, waar steeds meer toeristen het slachtoffer worden van schietpartijen tussen drugsbendes. Hij loopt mee met de zwaarbewapende politie in Acapulco om te ontdekken of het tij nog valt te keren. Genemans ziet met eigen ogen waarom de stad in de top drie staat van gevaarlijkste steden ter wereld.

Terug: Familie Gillis - massa is kassa

SBS 6
20:30 uur

Vanavond gaat alweer het achtste seizoen van Familie Gillis: massa is kassa van start op SBS6. In dit programma volgen we vakantieparkenmagnaat Peter Gillis en zijn familie bij het reilen en zeilen van hun imperium - en alle avonturen die ze meemaken. De afgelopen tijd raakte Peter Gillis behoorlijk in opspraak vanwege een vermeende mishandeling van zijn Nicol. Zo zou hij haar hebben geduwd, gebeten en in haar borsten hebben geknepen.

Actiefilm: The Bourne Ultimatum

Veronica
20:30 uur

Op Veronica is vanavond de spetterende actiefilm The Bourne Ultimatum te zien. Jason Bourne probeert de laatste mysteries uit zijn verleden te ontrafelen, maar na een schietpartij in Moskou wordt hij achternagezeten door een nieuwe generatie van getrainde moordmachines. Om te weten te komen wie hij was, moet Bourne de hele wereld rond, terwijl hij zijn belagers afschudt en de arendsogen van de spionagesatellieten probeert te ontwijken.

Live: Paris Saint-Germain - Juventus (Champions League)

RTL 7
20:55 uur

Vanavond gaat de groepsfase van de Champions League van start. Uiteraard is RTL 7 er weer bij, met vanaf 19.55 uur de voorbeschouwing en om 21.00 uur een live verslag van de kraker Paris Saint-Germain - Juventus in Groep H. Beide topploegen beleefden vorig jaar een teleurstellend Champions League-seizoen. Ze wisten weliswaar de poule te overleven, maar vonden allebei hun Waterloo in de achtste finales.

Start: Who Is Ghislaine Maxwell?

NPO 2
22:20 uur

De komende dinsdagen is op NPO 2 de driedelige documentaireserie Who Is Ghislaine Maxwell? te zien. De afleveringen schetsen een beeld van de vrouw die wereldberoemd werd als de ronselaar van Jeffrey Epstein en zijn vrienden, die op grote schaal minderjarige meiden misbruikten. Wie is Ghislaine Maxwell? Bekenden vertellen over haar jeugd, haar relatie met Jeffrey Epstein en haar plek in de high society. En de overlevers verduidelijken haar rol in het seksuele misbruik.

Thriller: Collateral

Veronica
22:45 uur

Vanavond is op Veronica de fantastische thriller Collateral te zien, met een ijzingwekkende rol van Tom Cruise. Max is een vriendelijke taxichauffeur in Los Angeles die zijn klant Vincent ophaalt van het vliegveld. Deze vraagt hem ergens af te zetten, maar te wachten totdat hij terugkomt. Wanneer er een lijk op Max' taxi valt, begint een helse nacht waar Max van slachtoffer naar slachtoffer rijdt.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV