Serierecensie: Lost Ollie laat in diepe duisternis het helderste licht zien

Serierecensie: Lost Ollie laat in diepe duisternis het helderste licht zien
Onvergetelijke en ontroerende miniserie voor hele gezin (vanaf 9 jaar)

Kijktip :

Sinds 24 augustus is de serie Lost Ollie te zien op Netflix. Dit is één van die pareltjes die soms op de streamingdienst uitkomt en die je niet mag missen. Ga mee op avontuur met knuffel Ollie, die door tragische omstandigheden zijn grootste vriend is kwijtgeraakt. Lees hier de serierecensie van Lost Olie.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Droom, Droom, Droom
Het verhaal gaat over het oude knuffelkonijn met slappe oortjes Ollie. Zijn baasje, een jonge jongen, is hem kwijtgeraakt. Ollie heeft slechts vage herinneringen die hem zouden kunnen helpen de jongen terug te vinden. Maar hij begint aan deze spannende en epische zoektocht, omdat zijn baasje zijn beste vriend is, en hij enorm veel van de jongen houdt. Het avontuur voert Ollie dwars over het platteland.

Beoordeling van Gids.tv: ★★★★½

Entertainment-score: 80% | IMDb ★ 7,9

De vergelijking met Toy Story is erg snel gemaakt en dat is niet zo gek. Lost Ollie is gebaseerd op een boek van William Joyce, die als conceptueel artiest betrokken was bij het eerste deel van die beroemde Pixar-reeks. Wat zeker opvalt is hoe fotorealistisch Ollie is, wat ook geldt voor zijn twee vrienden Zozo en Rosy. Deze drie personages zijn waanzinnig goed geanimeerd. In elk weertype en bij alle soorten belichting klopt alles precies. Als dit geen speelgoedfiguren waren geweest, zou je geloven dat ze echt zijn. Een hartverscheurend, mooi, spannend, lief, zoet, maar ook somber en duister verhaal staat op je te wachten. Dat contrast brengt ook gelijk de grote magie. Visueel een pareltje en een dikke vette aanrader. Vierenhalve ster.

Cast
Naast de stemmen van Jonathan Groff (Hamilton), Mary J. Blige (The Help) en Tim Blake Nelson (Nightmare Alley) zijn ook de acteurs Gina Rodriguez (Ferdinand), Jake Johnson (Tag) en Kesler Talbot (Deliver by Christmas) te zien in deze serie.

Jake Johnson (Daddy), Ollie, Kesler Talbot (Billy) en Gina Rodriguez (Momma) in de serie 'Lost Ollie'

Sinds 24 augustus 2022 is de serie Lost Ollie te zien op Netflix. Genre: animatie, avontuur, drama, familie. Deze serie bevat 4 afleveringen van 45 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV