Nieuw seizoen Evenblij maakt vrienden start vrijdag met Reinout Oerlemans

Nieuw seizoen Evenblij maakt vrienden start vrijdag met Reinout Oerlemans
Frank Evenblij op bezoek in Los Angeles

Kijktip :

Vrijdag 9 september gaat het nieuwe seizoen van Evenblij maakt vrienden van start op NPO 1. In dit programma voert Frank Evenblij openhartige gesprekken met bijzondere gasten. Dit seizoen zijn dat onder anderen Ilse DeLange en Ilja Gort - maar de reeks begint met niemand minder dan Reinout Oerlemans.

Evenblij maakt vrienden met Reinout Oerlemans gemist? Kijk de hele uitzending terug via Gids.tv.

Hartaanval
Reinout Oerlemans groeide van soapie uit tot een van de grootste tv-producenten ter wereld. In 2014 werd hij multimiljonair door zijn bedrijf Eyeworks te verkopen. Tegelijk sloeg het noodlot toe, want hij overleed bijna aan een hartaanval. Hij trok zich terug uit de publiciteit en verhuisde met zijn gezin naar Los Angeles om in rust een nieuw bestaan op te bouwen.

LL Cool J
Frank Evenblij zoekt de tv-magnaat op in L.A. voor zijn eerste interview in acht jaar. Oerlemans laat alles zien: zijn huis en gezin in Beverly Hills, zijn leven in Hollywood, zijn nieuwe tv-bedrijf én zijn vrienden - zoals de legendarische raplegende LL Cool J. Een uniek, persoonlijk én spectaculair inkijkje vol actie en humor in zijn bijzondere leven.

Het nieuwe seizoen van Evenblij maakt vrienden is vanaf vrijdag 9 september wekelijks rond 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Evenblij maakt vrienden terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's