Zaterdag 10 september in Ik vertrek XL: corona legt verbouwing plat

Zaterdag 10 september in Ik vertrek XL: corona legt verbouwing plat
Twee vriendengroepen werken aan megaproject

Kijktip :

In het nieuwe programma Ik vertrek XL volgen we twee vriendengroepen die een succesvolle onderneming hopen op te bouwen in het buitenland. De ene groep doet dat in Italië, de andere op Bonaire. Net zoals in de reguliere afleveringen van Ik vertrek stuiten ze echter op allerlei uitdagingen...

Ik vertrek XL gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Corona
In Italië nemen de vrienden, ondanks de onzekere situatie, het risico om alvast te investeren in hun pand met potentie. Maar dan komt het coronavirus genadeloos om de hoek kijken. De pandemie krijgt de hele wereld in zijn greep en legt ook de verbouwing in Italië stil. Het gezelschap moet helaas terugkeren naar Nederland.

Container
Ook op Bonaire gaat niet alles volgens plan. Francine en Rinse hebben inmiddels hun intrek genomen in een container. Ondertussen gaat de bouw gestaag verder, maar het einde van de geldpot komt langzaam in zicht. Wanneer de lening maar niet wordt goedgekeurd, moeten Francine en Rinse een drastisch besluit nemen.

Ik vertrek XL is elke zaterdag rond 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Ik vertrek XL terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's