Maandag in Khalid & Sophie: Hadewych Minis won de Theo d’Or

Maandag in Khalid & Sophie: Hadewych Minis won de Theo d’Or
De gasten van Khalid & Sophie van maandag 12 september

Kijktip :

Khalid Kasem & Sophie Hilbrand zijn elke werkdag te zien met hun talkshow. Hieronder lees je wie de gasten zijn van Khalid & Sophie van maandag 12 september. De show wordt vandaag gepresenteerd door Khalid.

De gasten in Khalid & Sophie op maandag 12 september

  • Khalid bespreekt de dag met het duo van dienst: Tina Nijkamp en Thomas Erdbrink.
  • Na de roof op de TEFAF-beurs in Maastricht staat er nu een recordbeloning van een half miljoen euro op de gouden tip die moet leiden tot de arrestatie van de daders. Vanavond in Khalid & Sophie: alles over de mogelijke bende die erachter zit: The Pink Panthers.
  • Actrice Hadewych Minis schuift aan. Ze won gisteren de Theo d’Or voor beste vrouwelijke hoofdrol in een theatervoorstelling. Samen met haar duiken we dieper in het toneelstuk ‘Girls & Boys’.
  • Na de Russische inval in Oekraïne moest ze halsoverkop terug naar Nederland, maar sinds de zomer is NOS-correspondente Iris de Graaf weer terug in Moskou. Ze vertelt vanavond over de huidige situatie in Rusland en Oekraïne.

De talkshow Khalid & Sophie is elke werkdag om 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV