Serierecensie: Sins of Our Mother is verontrustende true crime-docu over Lori Vallow

Serierecensie: Sins of Our Mother is verontrustende true crime-docu over Lori Vallow
Van de makers van Girl in the Picture

Kijktip :

Vanaf 14 september is de serie Sins of Our Mother te zien op Netflix. Als kind denk je dat alle moeders de liefste van de hele wereld zijn - maar nadat je de Amerikaanse Lori Vallow leert kennen praat je wel anders. Zij werd gegrepen door een extreme apocalyptische ideologie en geloofswaanzin. Lees hier de serierecensie van Sins of Our Mother.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

"Jezus houdt van je, maar meer van mij"
De media noemde haar The Doomsday Mom. Maar het schokkende verhaal van Lori Vallow en haar verdwenen kinderen gaat veel verder dan de krantenkoppen. De zoektocht naar haar kinderen bracht een spoor van verdachte stergevallen aan het licht...

Beoordeling van Gids.tv: ★★★★

Entertainment-score: 70% | IMDb ★ 7,4

De kern van deze driedelige serie wordt gevormd door één brandende vraag: hoe werd een schijnbaar mooie en normale vrouw de meest beruchte moeder in Amerika? En waar zijn haar kinderen? Als Lori zelf begint te denken dat God wilde dat ze mee zou doen aan de Amerikaanse versie van Rad van Fortuin, is dat nog maar het begin van een dramatisch verhaal. Haar bizarre geloof gaat uiteindelijk over demonen, engelen, 144.000 uitverkorenen en het einde der tijden in Jeruzalem. Met als gevolg dood en verderf, leugens en alleen maar verliezers. Wederom een sterke maar shockerende true crime-docu die onder je huid gaat zitten. Vier sterren.

Cast
Naast archiefbeelden van Lori Vallow en Chad Daybell komt ook zoon Colby aan het woord. Deze productie is gemaakt door Skye Borgman (Abducted in Plain Sight)

Het verhaal van Lori Vallow in de serie 'Sins of Our Mother'

Vanaf 14 september 2022 is de serie Sins of Our Mother te zien op Netflix. Deze serie bevat 3 afleveringen van 40 minuten. Genre: documentaire, misdaad, mysterie.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV