Weekend-streamingtip: heerlijke tragikomedie The White Lotus op HBO Max

Weekend-streamingtip: heerlijke tragikomedie The White Lotus op HBO Max
Serie won tien prijzen bij Emmy Awards van 2022

Kijktip :

De verrukkelijke en ongemakkelijke serie The White Lotus, een inktzwarte tragikomedie die zich voor en achter de schermen van het gelijknamige resort op Hawaï afspeelt, won afgelopen weekend tien Emmy's, de meeste van de hele de avond. Gids.tv heeft de serie gezien en onze conclusie is: dit kan alleen HBO maken.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Paradise is no vacation
In The White Lotus strijken we neer in een idyllisch, paradijselijk resort op Hawaï. Gedurende een week volgen we de belevenissen van de gasten en werknemers in het tropische resort. Met elke dag die verstrijkt komen er meer duistere trekjes tevoorschijn bij de perfecte reizigers, de vrolijke staff én de locatie zelf.

Beoordeling van Gids.tv: ★★★★

Entertainment-score: 80% | IMDb ★ 7,6

The White Lotus is niet bepaald ieders cup of tea, maar als je zin hebt in een vreemde serie met veel eigenzinnige, eigenaardige en irritante personages zit je met deze zesdelige miniserie geramd. Zwarte komedie staat op het menu met een cast waar je alleen maar van kan smullen. Zo zien we oude bekende Jennifer Coolidge (de moeder van Stifler in American Pie), maar ook een sterke rol van Murray Bartlett als de chaotische hotelmanager Armond. Een tweede seizoen is overigens al aangekondigd, maar dan op een andere locatie en met een andere cast. Donkere wolken pakken zich samen boven het paradijs, waar schone schijn heerst en de dood altijd dichtbij is. Vier sterren.

Cast
Naast Jennifer Coolidge (American Pie) en Murray Bartlett (Marvel's Iron Fist) zijn ook Connie Britton (Dirty John), Alexandra Daddario (We Summon the Darkness), Jake Lacy (Miss Sloane), Fred Hechinger (The Woman in the Window), Sydney Sweeney (Euphoria) en Natasha Rothwell (Wonka) te zien in deze serie. Deze productie is geregisseerd door Mike White (School of Rock en Year of the Dog).

Actrice Sydney Sweeney (Olivia) en Brittany O'Grady (Paula) in de serie 'The White Lotus'

Sinds 11 juli 2021 is de serie The White Lotus te zien op HBO Max. Genre: comedy, drama, mysterie. De serie bevat 6 afleveringen.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV