Vrijdag 16 september in Evenblij maakt vrienden: Ilja Gort en Karsu

Vrijdag 16 september in Evenblij maakt vrienden: Ilja Gort en Karsu
Op reis naar Frankrijk en Turkije

Kijktip :

In Evenblij maakt vrienden ontmoet presentator Frank Evenblij à la Ivo Niehe en Peter van der Vorst binnen- en buitenlandse sterren. De tweede aflevering van het nieuwe seizoen brengt hem naar de beroemde wijnboer Ilja Gort en zangeres Karsu.

Evenblij maakt vrienden gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Hele wereld
Evenblij reist mee naar de internationale succesverhalen van Ilja Gort en Karsu. Zangeres en pianiste Karsu Dönmez wou als kind al de wereld veroveren en speelde toen ze twaalf jaar oud was avond aan avond in het Turkse restaurant van haar vader. Ze werd daarmee zo succesvol dat ze inmiddels over de hele wereld tourt.

Megaster
Evenblij reist met haar mee naar Istanbul, waar ze een megaster is en nauwelijks over straat kan. En hij reist naar Ilja Gort, de bekende schrijver, tv-maker, reclamemaker en vooral wijnboer in de Bordeaux. Frank zoekt hem op in zijn Franse chateau, waar Gort de wijnstok aan het overdragen is aan zijn zoon.

Evenblij maakt vrienden is elke vrijdag rond 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Evenblij maakt vrienden terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's