Donderdag in Op1: TUI-baas Arjan Kers over vertrek Schiphol-baas Dick Benschop

Donderdag in Op1: TUI-baas Arjan Kers over vertrek Schiphol-baas Dick Benschop
Dit zijn de gasten van donderdag 15 september

Kijktip :

Elke werkdag kunnen we kijken naar de talkshow Op1. Bekijk hieronder welke gasten vanavond aanschuiven bij Op1.

Lees verder onder de video.

Onderwerpen van donderdag 15 september.

  • Dick Benschop stapt op als topman bij Schiphol. Benschop kon als directeur de situatie op de luchthaven niet onder controle krijgen en wil ruimte maken voor een nieuwe start. Over hoe die nieuwe start eruit moet zien en hoe de chaos op de luchthaven kan worden opgelost praten we vanavond met politiek verslaggever Thomas van Groningen, Joost van Doesburg van FNV en TUI-baas Arjan Kers.

  • Door de hoge energieprijzen dreigen meer dan een miljoen huishoudens in de financiële problemen te belanden. Hoe kan Eneco zijn klanten tegemoet komen? Directeur As Tempelman vertelt vanavond bij Op1 wat de energiemaatschappij kan doen om de rekeningen betaalbaar te houden.

  • Een kilometers lange rij en een wachttijd die kan oplopen tot meer dan twintig uur voor de Westminster Hall in Londen. De Britten hebben er veel voor over om Queen Elizabeth II een laatste eer te bewijzen. De Britse ambassadeur in Nederland Joanna Roper schuift vanavond aan bij Op1 en verklaart de massale opkomst en grote belangstelling voor de begrafenis.

De latenighttalkshow Op1 is elke dag rond 22:30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's