Vrijdag in Jinek: Camille van Gestel reageert op onderzoek naar mondkapjesdeal

Vrijdag in Jinek: Camille van Gestel reageert op onderzoek naar mondkapjesdeal
De gasten in Jinek van vrijdag 16 september

Kijktip :

Eva Jinek is dagelijks te zien met haar talkshow Jinek. Bekijk hieronder wie de gasten zijn van Jinek van vrijdag 16 september.

De gasten van Jinek op vrijdag 16 september

  • Vandaag verschijnt het langverwachte Deloitte onderzoek naar de mondkapjesdeal van Sywert.Camille van Gestel, de voormalig compagnon Van Lienden, is vanavond te gast in Jinek en reageert op de uitkomsten.
  • Iedereen kent het nummer I Will Survive van de Hermes House Band. Het werd een nummer 1 hit en maakte de band wereldberoemd. De unieke band bestaat nu precies 40 jaar en dat vieren we met oud-lid Michiel Muller, zangeres van de hit Judith Ansems en Jaap Reesema. Uiteraard is de huidige band te gast in Jinek voor live muziek.
  • Angela de Jong en presentatrice Natasja Gibbs bespreken het belangrijkste medianieuws van de afgelopen week. Hoe kijken zij naar de Gouden Televizier-Ring Gala-nominaties en de 'racisme-uitzending' van Ongehoord Nederland waar veel om te doen is?

Jinek is elke werkdag om 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's