Vrijdag in Khalid & Sophie: Maarten van Rossem wil nationale portrettengalerij

Vrijdag in Khalid & Sophie: Maarten van Rossem wil nationale portrettengalerij
De gasten in Khalid & Sophie van vrijdag 23 september

Kijktip :

Khalid Kasem & Sophie Hilbrand zijn elke werkdag te zien met hun talkshow. Hieronder lees je wie de gasten zijn van Khalid & Sophie van vrijdag 23 september. De show wordt vandaag gepresenteerd door Sophie.

De gasten in Khalid & Sophie op vrijdag 23 september

  • Vandaag vormen Nynke de Jong en Frank van der Lende het duo van dienst.
  • Vandaag werd bekend dat Jumbo-topman Frits van Eerd tijdelijk terug zal treden als algemeen directeur. Twee weken terug werd hij gearresteerd n.a.v. een witwasonderzoek. Quote-hoofdredacteur Paul van Riessen volgt de zaak op de voet.
  • De Londense National Portrait Gallery leende voor de expositie 'Love Stories' in de Hermitage een groot aantal portretten uit.Barrie Stevens is de stem van de tentoonstelling en Maarten van Rossem wil dat Nederland ook een nationale portrettengalerij krijgt.
  • Annefleur Schipper interviewde niemand minder dan Mel C, haar jeugdidool uit de Spice Girls.
  • 25 jaar geleden speelden Plien en Bianca hun allereerste theatershow. Er volgden nog veel meer programma's en inmiddels zijn ze één van de meest iconische comedy-duo's van Nederland. Vanavond schuiven ze aan bij Khalid & Sophie.

De talkshow Khalid & Sophie is elke werkdag om 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV